הוט!!! סתם
ס סתיו ויטל New member 14/3/08 #15 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifהוט!!! סתם../images/Emo6.gif
B blackfield2 New member 15/3/08 #37 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif או במילים אחרות- YES! YES! YES!
Y yaharoola New member 15/3/08 #38 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif הוט..../images/Emo11.gif..ברור
א אליוש זאת אני New member 15/3/08 #40 תזהרי לפני שאני אבוא ליבניאל../images/Emo123.gif../images/Emo190.gif
ט טל ליהיא New member 15/3/08 #46 YES YES וYES.... זה כמו הויכוח על את מי אתה אוהב יותר את אבא או את אמא.. אגב היה לי הוט לתקופה של כמה חודשים וזה היה התקופה היחידה שלא ראיתי בה כמעט טלויזיה... כי לא היה מה לראות.. ויש בזה גם צדדים חיוביים כמובן
YES YES וYES.... זה כמו הויכוח על את מי אתה אוהב יותר את אבא או את אמא.. אגב היה לי הוט לתקופה של כמה חודשים וזה היה התקופה היחידה שלא ראיתי בה כמעט טלויזיה... כי לא היה מה לראות.. ויש בזה גם צדדים חיוביים כמובן
C coolstar26 New member 14/3/08 #13 מצפה כבר בקוצר רוח לשמוע אותו ../images/Emo3.gif אבל אני רוצה לשמוע אותה שרה את השיר לא כל מיני זייפנים למיניהם ><
מצפה כבר בקוצר רוח לשמוע אותו ../images/Emo3.gif אבל אני רוצה לשמוע אותה שרה את השיר לא כל מיני זייפנים למיניהם ><
מ מאוהבת בשירים שלה New member 14/3/08 #16 ייאי../images/Emo70.gif איזה כיף../images/Emo70.gif אני צריכה להתחיל ללמוד אותו.............
S shir828 New member 14/3/08 #21 ../images/Emo6.gif נחמד ואני כבר חשבתי להתחיל להחרים כוכב נולד>< אני אסתכל על האודישנים (שם בטוח יהיה השיר..) אולי גם על התוכנית עצמה..
../images/Emo6.gif נחמד ואני כבר חשבתי להתחיל להחרים כוכב נולד>< אני אסתכל על האודישנים (שם בטוח יהיה השיר..) אולי גם על התוכנית עצמה..