שיר של נטליה.... משו יכול להגיד לי מאיפה אני יכולה להשיג את השיר של נטליה אוריירו basta de ti?
E e c 1 New member 9/1/05 #1 שיר של נטליה.... משו יכול להגיד לי מאיפה אני יכולה להשיג את השיר של נטליה אוריירו basta de ti?
S Shani2005Total New member 10/1/05 #2 באקזה, אמיול בכל מקום../images/Emo8.gif הכי טוב לקנות את הדיסק
ל לולו המשוגע New member 10/1/05 #3 באמת הכי טוב!../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif דיסקים טובים תמיד כיף מקורי:]
E e c 1 New member 10/1/05 #4 יש לי ת'דיסק...!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif אבל אני רוצה להוריד אותו שיהיה גם במחשב... אין לי קאזה או אימול..הכונה שלי אם יש אתר שבו אני כולה להוריד את השיר הזה..?!
יש לי ת'דיסק...!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif אבל אני רוצה להוריד אותו שיהיה גם במחשב... אין לי קאזה או אימול..הכונה שלי אם יש אתר שבו אני כולה להוריד את השיר הזה..?!
H hila0001 New member 10/1/05 #5 היי עדן- כנסי היי עדן- אני אוכל לעזור לך- אני אשלח לך את השיר דרך האיסי או המסינגר. הנה האיסי- 320978184. והנה המסינגר- [email protected]. טוב? מחכה לתגובה ממך- ביי הילה.
היי עדן- כנסי היי עדן- אני אוכל לעזור לך- אני אשלח לך את השיר דרך האיסי או המסינגר. הנה האיסי- 320978184. והנה המסינגר- [email protected]. טוב? מחכה לתגובה ממך- ביי הילה.