שיר של אלאניס

• פותח הנושא Mase
  • פורסם בתאריך

Mase

New member
שיר של אלאניס

מישהו יודע איך קוראים לשיר של אלאניס (אני חושב מהדיסק השני) בסגנון דאנס (יכול להיות רמיקס של אחד מהשירים... לא יודע ), היה קליפ שלו ב- MTV לפני כמה שנים... תודה מראש

Rוית

New member
אממ, לפי התאור שלך, אני חושבת

שאתה מתכוון לSO PURE.. אבל אם תהייה יותר ספציפי, זה יעזור..

Mase

New member
לא נראה לי שזה זה...

אבל תודה בכל מקרה בקליפ היא נוסעת באוטו בלילה ורוקדת בדיסקוטק (עד כמה שאני זוכר...)

j u n k

New member
אממ עשית מיקס של שירים

כשהיא רוקדת בדיסקוטק זה ללא ספק סו פיור... האוטו זה כמעט בטוח איירוניק...חוץ מהקטע של הלילה אין לי מושג מאיפה זה הגיע. לפי התיאור של המוזיקה ה חייב להיות סו פיור כי זה השיר הקופצני היחיד שהיא הוציאה...וזה משנת 98´

Mase

New member
אכן זה so pure ...

זה רמיקס של השיר... כתבתי מה שזכרתי מהקליפ (שהפעם האחרונה שראיתי אותו הייתה לפני כמה שנים...) תודה לכולם על העזרה

Rוית

New member
דווקא נסיעה בלילה באוטו

זה הסוף UNSENT... בכל מקרה, כמו שג´אנק אמרה, לדעתי התערבבו לך כמה קליפים בראש...

j u n k

New member
כן אבל זה קטע קצרצר..

למה שדווקא את הקטע הזה הוא יזכור..

Mase

New member
לסיכום...

השיר שהתכוונתי אליו הוא so pure בגירסת ה- remix . מבחינת הקליפ, כנראה שבאמת התערבבו לי כמה קליפים בראש (ככה זה כשמנסים להיזכר בקליפ מלפני כמה שנים...) ושוב, תודה לכולם

moriss

New member
מה? יש רימיקס...

ל so pure? לא שמעתי על זה! מישהו יכול לכתוב פרטים? בבקשה?

ל-עידן (או מוריס....)

יש כמעט לכל שיר של אלאניס רמיקס... תוכל למצוא הרבה רמיקסים בתוכנה: direct conncet (תכנס לאתר- ON.TO/ALANIS) וחפש בחדשות יש הסבר שלם לתוכנה. לי יש ארבעה רמיקסים, של: your house (של מישהו ישראלי ומוכר אני פשוט לא יודע אם הוא רוצה "להחשף") the couch, pollyanna flower וג´ויניג יו (זה אותו דבר רק שהמנגינה היא המנגינה של האנפלאגד...)

גרסה ממש מגניבה, באמת!

אני לא רושם את זה בשביל שיוסי ייקרא את זה ויתגאה. גרסה ממש מגניבה. הוא חיבר את זה עם עוד שיר רגוע ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!
ומה יש לך עכשיו מ: "אחלה" (אחלה מילה...)

Mase

New member
עוד שאלה...

אהבתי מאוד את הדיסק הראשון של אלאניס ( לפי דעתי אחד הדיסקים הכי טובים אי פעם...), אבל לא ממש אהבתי את הדיסק השני. כדאי לקנות את הדיסק השלישי לפי דעתכם?

j u n k

New member
תשובה

אתה מתכוון לאנפלאגד? או לחדש "אנדר ראג סוופט"? אני חושבת שתאהב את אנדר ראג סוופט הוא מאוד קטצ´י שלא כמו ספוזד..שלא כולם יכולים להתחבר אליו (ומי שמתחבר אליו מקבל את השוק הגדול של החיים שלו...האלבום הזה נותן לי תחושת שלמות כל פעם מחדש) אז דבר ראשון אני חושבת שתקשיב לו שוב פעם..אבל הפעם תקשיב טוב טוב- למילים וללחן אני בטוחה שתמצא בו משהו שתתחבר אליו.

אהבת את הסינגלים

שיצאו מURS? אם כן כדי לך לקנות! לדעתי זה דיסק פשוט ענק! הוא בכלל לא דומה לדיסק השני של אלאניס אם מי זה אתה חושש וכן אני ממליץ לך לקנות אותו

1meirav

New member
השיר של אלאניס...

נראה לי שאת מתכוונת לשיר THANK U לא???

למעלה