שיר שלי..

Im Lost In Hell

New member
שיר שלי..../images/Emo79.gif

אז ככה.. כיינ עוד שיר שלי..
(אמ נמאס לכמ רק תגידו..
) הנסיכה האלמונית/לירז חפץ על סלע מחודד באמצע היער יושבת לה נסיכה יפת תואר שמלתה הלבנה פרוסה על האפר דמעותייה הפכו כבר לנהר הנסיכה האלמונית בודדה מתמיד אהובה הנסיך עזב לאחרת והותיר אותה שבורה למזכרת ורק אני את עיניה היפות אנשק הושטתי לה ממחטה בעיטורי זהב חיבקתי אותה איפה שכאב אותי היא לעולם לא תשכח לא לא אתן לה שתשכח הנסיכה האלמונית עצובה וגלמודה כל לילותיה וימיה מעבירה בבכי מר הנסיכה האלמונית מייחלת שהסוף יגיע כבר אך לא אתן לך שתנטשי כך נסיכה מדהימה את הנסיכה שלי ואני אוהבת אותך ואותו נסיך שאת שמו אשכיח ממך לא נזכור, יחדיו נסיכתי נחייך כי שנינו יודעות כמה אוהבת אני אותך אז ככה העניינ הוא שיש תחרות שירימ.. והרבה אנשימ שהראתי להמ כל מיני שירימ שלי אמרו שזה ועוד אחד שאני יכתוב פה עוד מעט הכי יפימ תגידו לי מה דעתכמ..
ואמ נראה לכמ שהוא מתאימ..
ו... ו.. זהו תזכרו שזה רק אור ה-
אתמ יודעימ מי אני..

darksideonline

New member
הנסיכה/מוקדש ללירז

מילים שלומי ברכה בין אבני הכותל עכביש שחור חוטיו טווה גם תחינת אימה לבל אותה יסגור לא אבה תוך צריח ומגדל הוא את בתו שבה על בריח ומנעול ניפץ אהבה שערות ראשה החליקה והתייפחה מכתבים היא העתיקה לקבל תמיכה השנים אותה השיגו המלאך ירה חיציו הפצעים לא יגלידו, נותר מכתב, רק מכתב כל השבוע היא מחכה כל שעה כל דקה הבל הרוח השתיקה כל שעה כל דקה השמים אפורים ענן תשוש אותי ליווה אור כוכב נופל הפיח בי תקווה המנעול נשבר הרגשתי את גופה החם על הכר ראשה מופשל ליבה נדם

Im Lost In Hell

New member
תודה..../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

וואי תודה... אני עכשיו מסמיקה ככה..
חח.. תודה אופיר..
אתה יודע מי אני..

למעלה