שיר שלי

Im Lost In Hell

New member
שיר שלי ../images/Emo168.gif

אממ...החלטתי לשימ פה שיר שלי..סתמ בתור התחלה חדשה...
השיר: עפה/לירז חפץ עוד נערה איבדה ילדותה נשמתה פרחה ועפה לה גופה שהיה כחומר בידייך מתפורר לו עכשיו אל מול עינייך מספר נוסף בספר הסטטיסטיקה הכאב היא מנגינת חייה צרחותיה היו לך כמוזיקה ועכשיו מכסה היא פנים בוכות בעזרת ידייה נערה שרצתה כל כך להיות תמימה נשמתה נרצחה אל מול אור הלילה ילדה קטנה היום אל המרחק עפה בלי חשיבות להווה נזרקה אל הקיר גופתה עופי לך נשמה בודדה עופי הצילי את עצמך גופי נשרף אל תתני לו לקחת גם אותך עופי נשמתי מתוכי עופי ואל תחזרי עוד יום ראשון עוד נשמה עפה עוד משפט אחרון אל תחליפו את
השלומ ב-
מלחמה אתמ יודעימ מי אני

Im Lost In Hell

New member
אממ אממ...תודה ../images/Emo6.gif

תודה לשתיכנ... שמחה שאהבתמ ת´שיר שלי תודה מכל ה-
בוקר טוב איראנ ...!

Im Lost In Hell

New member
תודה אחותי..!../images/Emo45.gif

מתה עלייכ... ממוואאהה...
מכל ה-
את יודעת מי אני..

ממ השיר ממש ממש יפה

וואי השיר משמ משמ ממש ממש ממש מדהימ! אממ ואמ את לא מכירה אותי (שזה די ברור שאת לא חחח) אני קרנ לוי אני מדברת פה בפורומ ועכשיו אני אצל סבא אז קראתי לעצמי -"זו אני זיגוטה" כי בעיקרונ קוראימ לי זיגוטה בפורומ (חחחח) אז אוקיצר רציתי להגיד לכ דבר ראשונ- ברוכה הבאה לפורומ ואני אשמח להכיר אותכ לדבר איתכ ו- השיר ממש מש ממש יפה!
´הטמבלית הראשית´

Im Lost In Hell

New member
קרנ..!../images/Emo42.gif

תודה תודה תודה..
דבר שני אני שמחה לחזור לפורומ הזה..
ו..ו....ו.. ושוב תודה..!! אתה הלכת בשטחימ לא שלכ.... על הכנרת ב -
אתמ יודעימ מי אני

זיגוטה

New member
אההה......./images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

אנשיממממ הרגע חזרתי מממסעדה צמחונית! איזה יאמי! חחחחחח$#5 אוקיצר רציתי להגיד לכמ כמה דברימ! אולי זה יראה מצוצ אבל אני חייבת להגיד את זה! אוקי דבר ראשונ-היומ אביב גפנ מופיע אצל יאיר לפיד! דבר שני- וזה הדבר שאולי יראה לכמ מצוצ אבל אני מתה על כל הפורומ הזההההההההה אני מתה על כולכממממממממ האנשימ שנמצאימ פה אתמ כל כך מאמימ ואני מתה עליכם! באמת!!!!!! ונורא כיפ לי לדבר פה עמ כוווווווווולמ!!!!!!!!! זהו הייתי צריכה להגיד את זה!חחחח... ודבר שלישי-אמממ...טוב אני לא ממש זוכרת! חחח אז אני
אותכמ מאודדדד!!!! אההה ומישהו מאיזור השרונ אינ לו עמ מי ללכת למופע ביומ שישי של אביב בבארבי?!?!? (חברות שלי מעפנות) בלע! יאללה מתה עליכמ טא טא

למעלה