שיר שלי...תגיבו בבקשה!

הבדידות

New member
שיר שלי...תגיבו בבקשה!

שיר שאני מקדישה את כול כולו לחברה הכי טובה שלי... אני מקווה שתגיבו לי לשיר בניגוד לפורום האחר! אני קוראת את השירים אני קוראת את המילים הדמעות מעיני יורדות הדמעות מעיני זולגות החים שלך זה השירים החיים שלך זה המילים אני קוראת בין השורות והנה הדמעות מגיעות אותך אני מבינה בין המילים רואה אותך אני אוהבת ותמיד תמיד זוכרת לך רוצה להקשיב ולהושיט יד כשצריך רוצה לעודד רוצה לעזור ואת לא נותנת אל לבך לעבור איתך תמיד רוצה להיות בטוב וברע בחושך וגם באור אותך אני אוהבת ותמיד תמיד זוכרת לתשומת לבכם השיר הוא לבת ולא לבן כמו שהנוא נראה.... מחכה לכל תגובה שהיא1 אוהבת לירז

yellow cheese

New member
לירזי...

הזדהיתי... יש לי חברה, ממש טובה, אנחנו חברות מגיל 4 בערך.. השיר שלך נכתב אחרי מריבה או משהו? בכל אופן....ככה זה נראה.... נגע לליבי, מדהים! שלך, שירלי נ"ב- די עם ההשוואות לירח מלא...תודה

לא,הוא נכתב...

מסיבה שאותה חברה שלה קשה לה לספר דברים שקורים לה... ואל תשאלי אותי איך אני יודעת...

הבדידות

New member
חחחחח....

לא השיר לא נכתב אחרי ריב פשוט הייתי חייבת להגיד לה את זה שזה מעצבן שהיא לא סומכת עליי ושהיא לא מספרת לי כלום ואני אחת שקשה לה לדבר בפנים אז כתבתי שיר והבאתי לה אותו...(שימי לב-ילדה שמוענק לה השיר!) לא שהוא הועיל אבל לא חשוב!!! וטוב אני אפסיק להשוות...

הבדידות

New member
שאולי היא תגיד את זה!

כאילו זאת שמוקדש לה השיר (חח הרמזים...) וחוץ מזה אני מנסה להתקרב אליה לא שזה הולך אבל מנסים... שלך לירז

moonkiss

New member
בדידות יקרה...

השיר נורא יפה...נוגע ללב... אני מקווה שהחברה תבין איזה מזל שיש לה חברה כמוך... הלוואי שגם יכולתי להגיד את זה לחברה שלי... היא לא מבינה שאני אוהבת אותה, שהיא חשובה לי... שהיא יכולה ליסמוך עלי, לספר לי דברים... פעם היינו חברות הכי טובות...אז מה קרה? התחלתי לשעמם אותה??? אני מציעה לך להראות לה את השיר...

הבדידות

New member
הראתי לה...

היא לא הגיבה בהרבה מילים.... בא לך לכתוב לה כאן משהו ואני אראה לה את זה??? אם כיין אני מאוד אודה לך! אוהבת לירז

למעלה