שיר שלא הכרתי

Aries007

New member
שיר שלא הכרתי

חברי הפורום היקרים, קבלו לינק לשיר שלא הכרתי.. אולי לכם הוא מוכר אבל אותי הפתיע.. והתמונות..... http://www.dailymotion.com/video/x3rqeh_toutes-les-couleurs-mike-brant_music סוף שבוע מהנה לכולכם, אריה

annie11

New member
hello aries annie here.

hello i hope you are well?. yes i have been on the dailymotion website. a good place to see mike videos. i prefer youtube myselph as it comes over better on my laptop. last night their was a diffrent on on mike on youtube. well made and diffrent. mike has a cd out in france today, called prestige collection, i have orderd mine from amazon.co.uk. as my health doesnt let me traval at the monent. i hope your weather is better than ours? its very windy, and raining. what else would we have in december?. i am still getting used to your forum, never done anything like this before. people have been so kind. with all good wishes from west yorkshire england. annie.xx

כל הכבוד :)) מאד מרגש לראות

דברים חדשים שמוצאים על מייק. סופ"ש נעים לכולם :)

M i k e s F a n

New member
"כל הצבעים"../images/Emo34.gif שיר עם מילים מרגשות

כל הצבעים מישל ז'ורדן - מייק ברנט תרגום: שונית גל כשאנו מנגנים בארבע ידיים בכל לילה אני רואה, רועד את הקצוות הוורודים של שדייך כמו שתי טיפות טל בעינייך למדתי לקרוא אל תאמרי עוד דבר, בואי קרוב אלי אנחנו נמות מעונג כמה פעמים שתרצי כל הצבעים, כל הצבעים בעיני, בכל יום אלו צבעי האהבה טיול כה נפלא נערוך שנינו כשיבוא היום אל ארץ הימים המאושרים בעיניך אני רואה כל הצבעים, כל הצבעים בעיני, בכל יום אלו צבעי האהבה כל הצבעים, כל הצבעים הם עוד יותר יפים כשקרוב אלי את מתעוררת טיול כה נפלא נערוך שנינו כשיבוא היום אל ארץ הימים המאושרים את אוחזת בי חזק בזרועותייך והשמש אינה כה חמה כמו ידייך עלי בגופי עוברת התרגשות ואת יודעת מדוע בצרפתית זה נשמע יותר טוב לדעתי

סיגל ,דוברת צרפתית?

כל הכבוד על הפירוש :). יש לך את השיר בmp3 ? לגבי הפייסבוק בסוף הצלחתי להכניס את התמונה אבל כשניסיתי להכניס קליפ של יו טיוב זה שלח לי את הקליפ לכל החברים חחח חוץ ממני לפחות ראיתי שכמה קיבלו אותו וזה בפרופיל שלהם

annie11

New member
hello mikes fan annie here

hello, i hope you are well?. love the photo of mike, he looks so handsome. i have just orderd my cd of mikes prestige collection... from amazon.co.uk. i find them very usefull.. i am slowly finding my way around your forum, people have been very kind. hope your weather is better than ours, its very windy and raining heavely..at least it is nice and warm in here.. we are used to our weather haveing grown up with it. going out with my aunt tommrow, to the local market and lunch , look at the shops, the sales are on. love and hugs, annie.xx

Kelin

New member
שיר מוכר ../images/Emo51.gif אריה

וכנראה שמהשנה האחרונה לחייו...הלוואי שהיה וידיו-קליפ לשיר הזה שהמנגינה שלו נשמעת עצובה משום מה...מעניין מה עוד השאיר אחריו מייק שאנו לא יודעים...מה הייתם רוצים ?

למעלה