שיר שכתבתי...

ZionGuetta

New member
...

באנגלית, זה איכשהו יכול להיות כמו גראנג'.. למשל כמו השיר something in the way... בעברית? התאמתי את זה לסגנון היהודים.. =\

«Jimmy Page»

New member
לא לא,

זה ממש לא קרוב לגראנג'. לא הייתי לוקח שירים של נירוונה כדוגמא מובהקת לגראנג', ואם השיר המדובר אכן דומה מבחינה רעיונית למה שאתה כתבת, אז בכלל. לא מכיר שירי גראנג' שמדברים על אנשים שרוצים להרוג את עצמם, בטח שלא בצורה כל כך ישירה [כמו שגידי אמר]. נכון, גראנג' זה יותר סמל תרבותי מסגנון מוזיקלי, אבל בהכללה, הגראנג' לא מתעסק בנושאים כאלה. ברובו.

intheflesh

New member
אוי אחי

לא כזה אהבתי את זה.. יותר מדי חזרות על המשפט עם השיט אגב הודעה ראשונה שלי בפורום הזה היאח..

«Jimmy Page»

New member
אני אניח שזה כוון אליי.

בכל אופן, רשימת נושאים עליהם נוהגים לשיר בגראנג' אני לא הולך לחבר לך, אבל אם בא לך להכיר גראנג'-גראנג', ולא לשמוע את נירוונה ולהגיד שאתה שומע גראנג'- Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, Temple of the Dog, Stone Temple Pilots, Three Fish, Mother Love Bone, Mudhoney, Screaming Trees, Skin Yard, Tad, U-men, Mad Season, Love Battery, Gruntruck, L7, Hammerbox, Green River, זאת אמורה להיות התחלה טובה. אולי עם הארסנל הזה תדע על מה אוהבים לשיר בגראנג'.

ZionGuetta

New member
אממ..

אני לא שומע רק נירוונה?.. ושאלה - פיקסיז ווויט סטרייפס, לאיזה סוג הם משתייכים?

Caraya

New member
מממ... רוק אלטרנטיבי?

וחוץ מזה, מה זה הזלזול הזה בנירוונה? היא להקת גראנג' גם אם אתם לא אוהבים אותה.

«Jimmy Page»

New member
ברור שהיא להקת גראנג'.

אבל למען האמת, התופעה של האנשים ששומעים שני שירים של נירוונה ואוטומטית "שומעים גראנג'" די מרגיזה אותי. זו גישה די מטומטמת לטעמי.

ZionGuetta

New member
??

אמרתי שבגלל שאני שומע נירוונה את שומע גראנג'? אני שומע עוד להקות... רק שפשוט, את נירוונה אני הכי אוהב... ושומע לרוב

«Jimmy Page»

New member
הממ, לא לפי מה שאני יודע...

שתי הלהקות התקיימו בערך באותם זמנים. כך שזה היה יוצא די אבסורדי אם כן. ואליס אין צ'יינס לא דומים לנירוונה בשום צורה, כך שזה לא משנה הרבה בכל מקרה.

למעלה