שיר שכתבתי...

the lovely lady

New member
שיר שכתבתי...

אחרי כל פעם שפוגעים בה הכל ממשיך ועובר בשתיקה שוב הם שוכחים, שוב הם לא אומרים סליחה כי היא למדה להסתדר בכוחות עצמה מזה זמן רב שהיא מתמודדת לבדה לוקחת על עצמה דברים קשים שמכבידים עליה ומקשים על תפקודה ומה בסך הכל היא כבר ביקשה היא רק רוצה להיות ילדה כשהיא מביטה במראה היא רואה מולה ילדה היא מוחה את הדימעה מנגבת עם השרוול של החולצה ועל החולצה נותר כתם שכאילו הטביע חותמו לעולמים ובכל יום שעובר זה גורם לה להיזכר ומעצים את הכאב.

ע ו פ ר ה

New member
שיר יפה ונוגע

תודה שאת משתפת אותנו. יש תרגיל בדמיון מודרך, שקשור לרצון להישאר ילדים. לשבת בשקט ולעצום עיניים. לקחת מספר נשימות עמוקות כדי להתחבר לשקט. לדמיין שבתוך הגוף נמצאת את הקטנה, הילדה הקטנה של עצמך ופשוט לחבק אותה ולהחזיק אותה כמו תינוק ולומר לה מילים של אהבה. זה תרגיל פשוט ומאוד מרגיע. עשיתי אותו לפני מספר שנים, כשהייתי במשבר של החיים והוא נתן לי פיסת שלווה וכוח. באהבה עופרה

zahav2007

New member
אני מכירה גם את התרגיל טוב מאוד...

כי יישמתי אותו על עצמי ממש בזמן האחרון.... יום נפלא עופרה! קיבלת את המסר האחרון ששלחתי לך? לא ענית לי עליו... זהב

zahav2007

New member
הי lovely ...

שיר יפה מאוד ונוגע ללב... האמת שאני קצת מזדהה עם חלק מהמילים שכתבת! רוצה לשתף אותנו,למה את מרגישה ככה??? שיהיה לך יום נפלא זהב

למעלה