שיר שכתבתי על אלי

Tinkerblack

New member
שיר שכתבתי על אלי

לפי המנגינה של צרות טובות בעירי היו שני עלמים שני עלמים יפים ומקסימים. הם היו תמיד כל כך דומים , כל כך דומים היו העלמים. ואהבה את שניהם, אלי, זה ג'ק היה והשני היה לוק, ככה באו לה צרות טובות שנים הם ולא יודעים זה על זה וזה על זה. האחד נשאתי למגזרים כדי לראות במאבקי כוחות ואת השני לקניון לראות כיצד הוא מנסה לברוח ואהבה את שניהם, אלי, זה ג'ק היה והשני היה לוק, ככה באו לה צרות טובות שנים הם ולא יודעים זה על זה וזה על זה. איך שהימים חולפים מהר ואיך הליל הולך ומתקצר, והמלאכים רומזים לי כבר - מה אעשה, במי מהן אבחר? ואהבה את שניהם, אלי, זה ג'ק היה והשני היה לוק, ככה באו לה צרות טובות שנים הם ולא יודעים זה על זה וזה על זה.

YaEloNeT

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני לא מכירה את המנגינה, אבל זה יפה

ב ו צ י

New member
אני מתגעגת ללוק../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif

אהבתי את השיר

slallum

New member
בע לא מכיר את השיר ../images/Emo4.gif

אבל אחלה מילים
=] אלי שולטת
ומסכנה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifפששש מעולההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif כבר ציינתי בעבר כמה את כישרונית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif את כשרונית 947,987,056,872,873,267,583,872,558,995,908,989,102,473../images/Emo70.gif או אם בא לך 2 בחזקת 63.... זה מספר עם בערך כמה עשרות אפסים אחריו.... אז שתביני - את כשרוניתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לאביו../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

למעלה