שיר שכתבתי לפורום שאני כ"כ אוהב:

אריאלי18

New member
שיר שכתבתי לפורום שאני כ"כ אוהב:

סתיו שלנו פורום פתחה מחזות, הצגות ממש הצלחה! אותה כולנו אוהבים נורא למרות שלפעמים היא מדברת כמו מורה מיכל היא סנובית חבל על הזמן יהודה לוי הוא ידיד כבר ממזמן... ירון מקבל מאיות במבחנים, לתומש נופלות דלתות על הפנים אנשים מאוננים בהצגות ילדים ועל כך בפורום כולנו נשפכים הבנות על "מרי לו" לא יעיזו לוותר העיקר שעל יגאל יפסיקו לדבר!!!! ***מיכל חולה עלייך...זה פשוט התחרז לי.. את לא סנובית בכלל! סתיו לא מדברת כמו מורה!! רק בשביל החרוז! הייתי חייב לכתוב כדי שלא תתנפלו עלי!!! אריאלי.

אנשים, יש לכם כישרון ל...

למרוח אותי על המקלדת מרוב צחוק!!!!!

actress

New member
יש לי יש לי יש לי גם שיר../images/Emo70.gif

אריאלי שלנו חולה על יעלי כל הלילה כל היום כל הלילה כל היום הוא לא מסוגל לשמוע את השם מגעילה וחייב את שמה. או יעל יעלי או יעל יעלי אבל בעצם אנחנו מדברים םה על אריאלי. או אריאלי או אריאלי, מתי תראה את האור ותבין שיעל נראית כמו השחור? או אריאל אריאלי או אריאל אריאלי מתי תבין שיעלי לא סתם כמו אניטה פללי? אבל אניטה פללי שלנו ידועה בתור התחת של המדינה ויעלי שלנו ידועה בתור... אני לא אגיד מה. וזהו אין לי יותר חמשיר כי כולו הלך על יעל הפקיר אז זהו פה זה נגמר ויעלי סוף דבר! נגמר וחבל אך מה לעשות סדר וחסל!

אריאלי18

New member
גרוע!!!!!!!

פשוט גרוע! ולא נכון!!! אני פשוט כ-ו-ע-ס!!!!!!!!!!!!!!!!! מיכל לך לקבל את העובדה שיעלי מצליחה!!!!!

אריאלי

אל תכעס ואל תתפרץ. מיכל קצת עצבנית היום. זה יעבור לה. לא צריך להתרגז על שטויות. אתה לא חייב להגן על יעלי אוטומאטית. תאמין לי שזה לא משנה לה מה הדעות של החבר´ה בפורום מחזות זמר...

actress

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif סתיוצ´וק אריאלי ואני זה

אממ... איך להגיד לך בדיחה פרטית שכבר הפכה לכללית על יעלי וזה לא משהו אישי, אנחנו יורדים אחד על השני בציניות כזאת אויש נו... איזה מתוקה

למעלה