שיר..שכתבתי..לבד..

שיר..שכתבתי..לבד..

(פזמון) תן לי אהבה אני רוצה שתחבק אותי רוצה שתאהב אותי להתרגש ולשמוח בלעדייך אין לי כוח אני רוצה אותך רוצה שתחבק אותי רוצה שתאהב אותי להתרגש ולשמוח ובזכותך לפרוח רוצה שתחבק אותי. בתוך כל הרגעים הכי רעים נזכרת בך, חיוך שמחה רוצה אותך רוצה אותך אז למה אין לך אומץ להגיד לכולם ש.... אתה אוהב אותי למה אתה מתבייש בי? למה אני לא מספיק טובה לך? (פזמון) תן לי אהבה... אני רוצה אותך אני צריכה אותך חיבוק תמיכה ממך = ח-ל-ו-ם אני רוצה אותך אני צריכה אותך עוד נשיקה ממך = ח-ל-ו-ם

שיר ממש חמוד ^.^

יפיפה!אנשים כותבים פה מזה יפה ואני מיתפלאה שלא עושים אם כישרון כזה כלום.קבלי ח"ח.

כשרון..?

לא נראה לי..כאילו.. אממ תאמת, את לא הראשונה שאמרה לי את זה.. כי זה לא השיר היחיד שכתבתי.. אז דבר ראשון תודה. ודבר שני אני לא מתכוונת לעשות עם זה משהו כי זה שירים מהלב שלי. לא יודעת.. זה פשוט איך שאני מרגישה.. אני גם לא מתאמצת לחרוזים.. מה שיוצא..בגלל זה חלק מהשיר עם חרוזים וחלק לא

חחחחח בכל זאת

ממש מהמם^.^.ושירים לא חייבים להיות אם חרוזים..לא כתוב בשום מקום זה ככה אמור להיות!הכי טוב מהלב.

../images/Emo5.gif בעע

בא לי להקיא קשה לי להחזיק את כל הרגעים עד שבליבי מחניק בא לי להקיא כי רע לי לחשוב רע להזכר ורע בלי לאהוב אני רוצה להוציא ולהטיח אשמות אחר כך חושבת על עוד כמה רעיונות אני שונאת את המצב אני שונאת את ה"שפויים" כי איך שהם רואים אותי אליי תמיד רעים. היא עוקבת אחריי היא עוקבת אחריי לא מבינה שכבר אני אומרת לה ביי כי היא חונקת..חונקת.. ורע לי רע רע לי ועצוב כשהיא כל הזמן שואלת ואני ממנה מתעלמת כי אני שונאת אותה וכבר מפחדת לכתוב לספר ולשפר לא רוצה לא רוצה דיי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שיר שכתבת לבד...

שיר שהביע יפה כל כך את רגשותיך.. מאווייך.. אהבתך למושא השיר. יקרה, קוראים עד כמה הוא חשוב לך.. עד כמה יש בחיבוק אחד ואמיתי, יותר מאלפי מילים, עד כמה את חסרה את זה. המשיכי לכתוב.. לפתח את כשרונך היצירתי, זה גם יפה וגם משחרר מעט מהמועקה. מוזמנת גם לפורום תמיכה יוצרת, הפורום המיועד לכותבים באשר הם... המקום שנמצא כדי שאפשר יהיה לחרוז בו, לספר בו, לפרוק את המחשבות והמילים גם בדרך אחרת , לשלוח תמונות סרוקות וציורים, להביא דברים שעושים לך את זה... אנחנו מחכים לך גם שם.

יעעע

למעלה