שיר שהוקלט אתמול

Asaf Asulin

New member
שיר שהוקלט אתמול

שלום חברים, גם אני כמוכם מאוד אוהב את אביתר בנאי ואפילו מושפע ממנו ביצירת מוזיקה. אתמול בלילה נכנסתי לאולפן והקלטתי שיר שכתבתי. מאחר ואני מעריך מאוד את הטעם המוזיקה שלכם, קרוב לודאי. אשמח אם תשמעו ותאמרו לי מה דעתכם. אני מצרף קישור ל Mp3

eyalrosy

New member
הקישור עובד

יופי של שיר. פשוט מדהים, ממש מזכיר את אביתר, אבל עם זאת ייחודי. תמשיך!!!

paper pieces

New member
ואווו

זה ממש ממש ממש יפה!!!!!
אהבתי! תמשיך לכתוב!

paper pieces

New member
עדי!!

היי! כשלחצתי על הקישור גם לי הוא לא עלה, אבל תנסי לעשות קליק ימני בעכבר וללחוץ על save target as ואז לשמור את זה ולשמוע
לילט

Asaf Asulin

New member
קישור נוסף, אמין יותר

הוספתי קישור נוסף להורדת השיר, אני מקווה שזה אמין יותר. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על השיר.

טוב, הפעם הצלחתי...

יש שם קטעים בהתחלה שהקול שלך דומה לשל אביתר... או שאני כבר חולמת ושומעת אותו בכל מקום זו גם אופציה...
בכל אופן, שיר ממש נחמד, היה לי קצת קשה עם הקול השני, הוא היה חזק מדי לטעמי... המילים אבל ממש ממש יפות...

A N I g M A

New member
אוקיי, הקשבתי:]

אהבתי מאד, הקול השני מאד יפה בעיניי
שומעים את ההשפעה מאביתר. בהצלחה!

ברררר

New member
יש לך קול בול כמו לאביתר../images/Emo2.gif

ממש יפה! אהבתי! גם הלחן ממש יפה!

Asaf Asulin

New member
דווקא, אני חושב שלא כלכך

קשה להיות אובייקטיבי, אבל אני לא מוצא דמיון מאוד גדול בין הקולות שלנו, אם הייתי אומר סגנון שירה זה כבר משהו אחר.

Kettercat

New member
וואי, זה מצויין!!

באמת שלא ציפיתי ליותר מדי, אבל... you blew me away. זה עכשיו מתנגן אצלי ברצף, ועוד דקה מעלה ל-iPod. קבל ח"ח עצבני!

שלום אסף..

קודם כל - אהבתי את השיר. אני מוכרח רק לומר שבעיני נשמעת ההשפעה יותר מצד עברי לידר, משהו באינטונציה, במיוחד לקראת סופי משפטים. למשל במילים "עוד לא אמרתי לך שאת יפה", ובעוד כל מיני מקומות. מילים מאוד יפות ושיר שאשמע עוד בהמשך, בלי ספק.

Asaf Asulin

New member
תודה, רועי

אני אומנם לא שומע הרבה את עברי לידר, אבל אני מעריך אותו מאוד כאמן. לא חשבתי על זה ויכול להיות שאתה צודק (הדוגמה שנתת מאוד נכונה, כל הכבוד על האבחנה).

feel so low

New member
אהבתי..

אהבתי מאוד את השיר תמשיך לכתוב להלחין לשיר לנגן יש לך קול שמזכיר לי את אביתר.. בהצלחה.

למעלה