שיר שאני מחפש

• פותח הנושא Lydo
  • פורסם בתאריך

Lydo

New member
שיר שאני מחפש

היה איזשהו שלב שנירוונה התחילו לעשות שירים מנוגדים כמו polly ו rape me אז היה להם עוד שיר מנוגד כזה...אחד שהוא מלך העולם משהו כזה ואחד שדופקים אותו כל הזמן... מה זה השירים האלו? תודה מראש.

TalMetal

New member
The man who sold the world מהאנפלגד...

אגב זה שיר קאבר....,לזה התכוונת?

TalMetal

New member
"ואחד שדופקים אותו כל הזמן"

שמע בשירים של נירוונה יש הרבה דפקות קשה לזכור לפי תיאור זה בכל אופן אתה יכול בקלות למצוא ע"י שתכניס עצמך לאתר הישראלי של נירוונה לחץ שם על "מילים לשירים" לאחר מכן יופיעו לפניך שמות האלבומים חטט קמעא עד שתגיע לשיר שחיפשת, אז כנס לחרא הזה ותמצא,רק אל תשגע אותנו
יום טוב...

MilkShack

New member
אתה לא מתבייש? זה האתר הישראלי של נירוונה ?!

אני עבדתי חודשים בשביל האתר הזה www.nirvana.dcn.co.il והוא הרבה יותר טוב מהאתר המעפן הזה! והוא האתר הישראלי ? אחי נעלבתי.

rabeat

New member
באמת אתר יפה!

מושקע, תודה על התירגום למכתב ההתאבדות, זה נשמע יותר מסודר ככה. בקשר לסקר, במקום ללחוץ ישר על ה"מה-פתאום-רק-קורט" היתה לי התלבטות. למה לא? בטח שקורט היה העיקר של הלהקה, אבל אפשר לנסות השפעות אחרות, שיתנו אולי מקום גם לקולות של קריסט ודייב. מצד שני זאת בטח לא תהיה שוב נירוונה.

TalMetal

New member
../images/Emo52.gif אבל....

א. בכלל לא הכרתי את האתר שלך קודם לכן כך שהאשמות כלפי לא רלוונטיות... ב.מה גם שלאחר עיון קצר באתר שלך שמתי לב שאם אני רוצה לחפש מילות שיר אז כשאני לוחץ על אלבום מסוים מופיעים לי שמות שירים ואני נצרך ללחוץ על כל שיר בפני עצמו ורק אז יפתח לי דף מחורבן עם מילות השיר ובא תאמר לי אתה בכנות מה היה יותר מתאים לאחד כזה שרוצה למצוא שיר? בדרך הזו או בדרך שכשהוא ילחץ על אלבום אז כל השירים יופיעו בבת אחת בדף אחד? ג.אני כמובן מצטער על כך שנעלבת,ובהחלט הטרחה שלך ראויה לשבח על אתר נחמד מאד ואני מאחל לך בהצלחה רבה..

TalMetal

New member
אני יודע שלא כ"כ כעסת

גם אני בסה"כ עניתי בצחוק, אחת הבעיות שמתכתבים זה שלא תמיד אתה יכול להבין את כוונתו של השני מתי שהוא כותב כביכול בלשון קצת קשה צריך רגש כזה להבין, שלא כמו פייס מול פייס או בטלפון ששם ע"י הבעות פנים,שפת גוף,וצורת הדיבור,אתה יודע כבר למה הוא מתכוון... אז מיס פריקצה היקרה אני לא לוקח שום דבר ברצינות יתירה גם אני בסה"כ מתלוצץ... יום טוב.

../images/Emo23.gifטל,

אני באמת חושבת שאתה לוקח הרבה יותר מדי ברצינות ובכבדות את מה שאנשים אומרים פה.. מאוד נדיר שמישהו באמת מתעצבן והכל.. אני חושבת אבל שתשנה את הגישההרצינית הזאת רק אחרי מפגשפורום..

למעלה