שיר ראפ

שיר ראפ

כתבתי שיר ראפ... (שמתי אותו פה) אם השיר מוצא חן בעיני מישהו והוא מכיר מישהו שיוכל לעזור לי להקליט אותו (לא בטייפ המחורבן שמעוות את קולי), אז בבקשה תנו לו אותו! מקווה שיהיה טוב!

Vdrums

New member
אתה עלוב בן אדם....

אתה חי בסרט שתהיה סאבלימינל? כל החקיינות הזאת של סצינת הראפ מארצות הברית ממש ממש רדודה וחסרת טעם, כולל סאבלימינל שחושב את עצמו למי יודע מה. לך לפורום ראפ...

איתך תומר

סבלימינל הוא אחד הגרועים אני פשוט לא מבין איך הוא מושך אחרי קהל גדול כל כך

Vdrums

New member
בוא ואספר לך משהו,

ביום העצמאות הייתי בוינגייט וחברים שלי פתחו את הערב (להקת ECLPISE) אני הייתי ליד הבמה איפה שהשומרים כי צילמתי אותם, ומעבר לגדרות היו מלא ילדים קטנים שכל הזמן שאלו אותי מתי סבלימינל, זה היה ממש עלוב, הרי הוא מנבל את הפה, שר שירים שוביניסטים, אני לא מבין מה מוצאים בו. ועוד דבר מצחיק (ואין פה קטע גזעני) זה מלא ילדים אתיופים שחושבים שהם באים מינימום מהארלם וראפ זה החיים שלהם וסבלימינל הוא מינימום טופאק... כל הסצינה הזאת של ראפ בעיברית היא פשוט פאתטית לחלוטין, זה נשמע חיקוי עלוב מאוד למה שקורה בארה"ב ולא מתקרב לזרת של מה שראפרים אמיתיים עושים ובכלל לכל הקונספט שממנו צמח כל הז'אנר המוזיקלי הזה.

סליידר

New member
../images/Emo45.gif

אני מוכרח להגיד שזה היה נחמד כשזה לא צבר כל כך הרבה פרסום, כמו כשהיה הדיסק הראשון בתחילתו. היית אומר לנוער סאבלימינל והרוב לא ידעו. וזאת לא הייתה היסטריה. נחמד שיש עוד סוג של מוזיקה בשפת הקודש, אבל זה יצא מפרופורציות.

magicgirl

New member
הנוער של היום לא יודע להעריך

מוסיקה טובה... הייתי לפני כמה חודשים בפילבוקס בחולון כי היה תחרון השנתית של להקות צעירות ואחריהם הופעה של קורין אלאל המדהימה ואחריה סבלימינל... כל הילדים הקטנים והפרחות קיללו את קורין (שנתנה הופעה מדהימה!!) וכסבלימיניל עלה כל הפרחות צרחו....במיוחד שהוא אמר בואו נשמע עכשיו את כל הכלבות!!!!! אני אישית לא מבינה את ההנאה המזוכיסטית הזו

magicgirl

New member
לא התכוונתי להכליל...

הכוונה שלי היתה לערסים בחולון... שאם חברה שלי לא היתה מחזיקה אותי הייתי עולה עליהם במכות!!! יש לנו אחלה נוער...באמת...רק קשה למצוא אותו!

דבר דומה קרה גם לי ../images/Emo4.gif

הייתה לנו הופעה ביבנה של כנסיית השכל (מעולים!) ואחריהם מוקי. עכשיו לא שיש לי משהו גדול כ"כ נגד מוקי, אבל כנסיית השכל עלו ראשונים- והם נתנו הופעה מצויינת דרך אגב!! וכל הערסים הפרחות למיניהם (וגם רוב האנשים) פשוט כל הזמן צעקו וקיללו את כנסיית השכל וחיכו שמוקי יעלה ודאגו גם לצרוח את זה. ההופעה של הכנסייה הייתה מדהימה, אבל לאף אחד לא היה כ"כ איפאת וכולם היו די פאסיביים עד שמוקי עלה......חבל

חלש...

נשמע כמו שיר שנכתב סתם... בלי שום רגש או משמעות חזקה מדי וגם לא ממש נכתב מהלב או מאיזה אימפולס... מה גם שיש שם ביטויים וכמעט שורות שלמות מועתקות מסאבלימינל.

מי דיבר על סאבלימינל?!

לא דיברתי על סאבלימינל ולא על כלום, דיברתי על שיר שאני כתבתי, ואם לט יפה לכם אז לא יפה לכם, אל תתחילו לתקוף בגלל שזה הסגנון שאתם לא אוהבים, הבנתי...

ToL ToL

New member
טוב אז ככה!!!!

הייתי חייבת להגיב לזה!!!!!!!!!
אני קוראת להחרים את סאבלימינל אחרי הדברים שהוציא מהפה שלו על אביב גפן!!!!
לאחר הראין של סאבלימינל שאני חושבת שכולכם או רובכם לפחות קרא אני חייבת להוציא מהלב הכל סאבלימינל הוא חתיכת שובינסט מניאק ויש עוד הרבה מה להוציא אבל בשביל שההודעה לא תימחק אני ירשום את זה ככה .. כולכם יכולים להסכים איתי שאביב גפן יכול לגדל את סאבלימינל ושום ילדי אור הירח לא ניכבו אז חברה קחו את עצמכם בידיים ותפסיקו לשמוע את השוביניסט הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב תפסיקו להכליל את סאבלימינל כרוק כי סאבלימינל במיקרה הטוב זה חרא!!!

exit_from_here

New member
בתור אחד שלא אוהב לא את זה ולא זה

סאבלימינל היה עם דיסק ראשון טוב,מוזיקה טובה מילים טובות אבל הוא הפך ממוסחר והדיסק החדש שלו פשוט רק ממוסחר ודפוק וכל העולם התלהב ממנו. ואף אחד לא החשיב את סאבלימינל כרוק,גם הוא לא מחשיב את עצמו כרוק. ואביב גפן וילדי אור הירח לא צריכים לשים לב למילים של סאבלימינל,או כמו שאמר מישהו בכתבה "סאבלימינל יכול לבוא אליי הבייתה ולחטוף שתיי כאפות".

lonely TearDrop

New member
מה השוביניסט הקטן אמר?!??!

סאבלימינל זה חתיכת חרא ואני מצטרפת לחרם!! מה הוא אמר על אביב?! אביב הוא המשורר והמלחין המוכשר ביותר בארצנו!! הוא סחף אחריו המוני בני נוער ועד היום הוא סוחף אותנו.. לא ייאמן כמה שהסאבלימינל הזה מרשה לעצמו.. בסך הכל הוא קטן מאוד והשירים שלו עוד יותר קטנים.

אני לא ראיתי או שמעתי את הראיון

שאת מדברת עליו, אבל..... עד כמה שאני שונאת את סאבלימינל (ואני שונאת אותו מאוווד מאווד) ועד כמה שהוא שוביניסט אידיוט פאשיסט וכו' אם יש מישהו שנהנה מהמוזיקה שלו אז סבבה לו. אני אישית ממש סובלת ממנו אז אני לא מקשיבה למוזיקה שלו....אבל כמו שיש אנשים שאוהבים לשמוע אביב גפן או כל אומן אחר, יש אנשים שאוהבים לשמוע סאבלימינל ואין בזה שום רע....כל אחד שומע את מה שהוא אוהב זה הכל. אבל חוצמזה אני די מסכימה עם מה שכתבת עליו (חתיכת שוביניסט מניאק בלה בלה...:)) יום טוב

למעלה