שיר קורס מד"צים!

driftwoodstav

New member
שיר קורס מד"צים!

רציתי לשאול אותכם שאלה- גם לקורס מד"צים שלכם היה איזה שהוא שיר? שיר כזה ששמו אותו 24 שעות ביממה? שיר שאיתו קמתם ואיתו הלכתם לישון ואיתו אכלתם ואיתו הכל? לנו היה! בהתחלה הוא היה מעצבן, ואז הבנו כמה הוא חמוד וגאוני! קוראים לו שיר התשובה. סתיו

rinani

New member
לנו היה שיר מפגר...

זה לא קורס של גולני וגם לא קורס חוויה אנחו קורס מדצים 2-0-0-2 נקודה

היו יותר מדי!!

-כל הילדים קופצים של שוטי הנבואה (עד היום שאני שומעת אותו זה עושה לי אוזנים קרות.. (בד"כ התעוררנו לשיר הזה..)) LIGHT A CANDLE ועוד איזה שיר של שרית חדד (בעעע) ו: "שיר המחנה" (אנחנו מחולקים ל-3 מחנות בנוע"ל: ברוש(שולט), אורן ואלון) זה שיר שהולך ככה בערך: "הנה ברוש לבדו, כמו עץ במים... ברוש לבדו..." בלה בלה בלה... לא זוכרת אותו.. נראה לי שזה של אריאל שילבר או משו

C.R

New member
זה לא היה שיר המחנה

שיר נבואי קוסמי עליז (זה שיר המחנה...)

NOAL GORILAZMAN

New member
שיר שולט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל זה לא היה שיר המחנה כי עם את זוכרת תמיד אמרו לפני השיר ואני מצטט "זה לא שיר המחנה" אבל גם השיר השני היה שיר על ברוש!!!

טוב! אז אני לא אינטיליגנטית כמוכם!!

בשבילי זה תמיד ישאר שיר המחנה ולא איכפת לי מה אתם חושבים!!!

לנו היה שיר שקוראים לו

"דף חדש". ניסיתי לחפש אותו עכשיו אבל אני לא מוצאת, ואני גם לא זוכרת מי המבצע... בכל מקרה, קורס מדצים, 24 שעות ביממה בערך - משמיעים את השיר הזה בכריזה.... חור רציני במוח!!! כמובן שכל פעם שנפגשנו אחר כך שרנו אותו וזה היה נחמד לאללה, אבל בכל זאת - חור במוח! זהו..... לילה טוב....

driftwoodstav

New member
זה הכי כיף בעולם!!!

אחר כך להעלות נוסטלגיות עם השיר הזה של הקורס... "חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי הלכתי עם ראש בקיר וגם נכנסתי יגעתי יגעתי והופ מצאתי! את האור- חזרתי בתשובההההההההההההההההההההההההה!" חח ענק! סתיו

למעלה