שיר פרדה

schizoid

New member
שיר פרדה

טוב, אנשים יקרים בזאת תמה חופשת הקיץ שלי, ואיתה חברותי בפורום חברות שהחל ברעש גדול וציפייה סקרנית אך תמה בקול ענות חלושה ואכזבה. אז שיהיה לכם רק טוב מקווה שאתם נהנים מכל הבלה-בלה כאן ונקנח בתרגום של השיר האהוב עליי מי שמכיר, שיקום (לא, זה בסדר, אתם יכולעם להשאר לשבת) לחלום את החלום הבלתי אפשרי להלחם באויב הבלתי מנוצח לשאת צער כבד מנשוא לרוץ, במקום שאמיצים מפחדים בו לדרוך לתקן את העוולה המוחלטת לאהוב, בטוהר וצניעות ,מרחוק לנסות, כשאתה תשוש ובלי כח לגעת בכוכב שמחוץ להישג היד זהו מסעי, בעקבות הכוכב לא משנה כמה חסר תקווה לא משנה המרחק להלחם בעד הצדק, בלי פקפוק והיסוס להיות מוכן בשביל סיבה שמימית להכנס לגהנום ואני יודע שאם רק אשאר נאמן למסע עטור התהילה אז ליבי יהיה רגוע ושקט, כשאובא למנוחות והעולם יהיה טוב יותר בגלל זה שאדם, דחוי ומצולק עדיין ניסה, בשארית האומץ האחרונה לגעת, בכוכב שמחות להישג יד זהו מסעי, בעקבות הכוכב לא משנה כמה חסר תקווה לא משנה המרחק ללחום בעד הצדק, בלי פקפוק והיסוס ולחלום, את החלום הבלתי אפשרי החלום הבלתי אפשרי

*g99

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

לא שלא ידעתי... אבל מה זה????????? ככה אתה הורס לי את ערב יום שישי?????? חכה חכה.... הטלפון בדרך אלייך...... g99 שכועסת...

למעלה