שיר פצצה!

שיר פצצה!

יניב ניסימי ואורן בן דוד- "יש לה חבר" תסתכל אחי מה עליי עובר התאהבתי בילדה שיש לה חבר אני הכרתי אותה בזמן שהם נפרדו כשהתאהבתי בה הם בדיוק חזרו כשהיא נמצאת עם החבר אני נמצא בתוך משבר יושב ליד הטלפון ורוצה להתקשר עזוב אחי אל תשבר גם אם יש לה חבר אם היא תרצה אותך אחי היא אליך תתקשר תמשיך אחי את החיים אל תקח את זה יותר מידי קשה אולי יבוא יום היא תפרד מהחבר ואז עליך היא תחשוב ואולי תתקשר כשהיא נמצאת עם החבר אני נמצא בתוך משבר יושב ליד הטלפון ורוצה להתקשר עזוב אחי אל תשבר גם אם יש לה חבר אם היא תרצה אותך אחי היא אליך תתקשר

עוד שיר נחמד...

לירן בן שמעון-"אז מה חדש" אז מה חדש יא מותק מה איתך אני חושב עלייך לא רואה אותך קשה לי בלעדייך שאת לא כאן ועושה לי בלאגן שאני לבד אני יודע מה קורה ללב שמשתגע אך דבר אחד כמעט בטוח שאת כה רחוקה מתקשר אך את לא עונה לי לא מבין אולי את מחזירה לי אבל עמוק בפנים אני יודע שאת לי מחכה אז מה חדש יא מותק מה איתך אני חושב עלייך לא רואה אותך קשה לי בלעדייך שאת לא כאן ועושה לי בלאגן ברגעים יפים שאת נשארת החיים איתך נראים אחרת וכשהלב פועם אז הוא יודע שאת כל כך יפה תנשמה את כמעט הוצאת לי אהובתי כבר מתחיל להמאס לי מבקש להיות קרוב אלייך אלייך נשמה אז מה חדש יא מותק מה איתך אני חושב עלייך לא רואה אותך קשה לי בלעדייך שאת לא כאן ועושה לי בלאגן

עוד שיר..

ענבר ישראל-"מקסים ומשגע" איזה גבר מהמם הוא בחור חתיך מצאתי לי את הגבר שאותי מטריף קובעת ב-3 הוא מחכה עד 6 איזה סבלנות יא ממה הוא לא מתיאש קובעת ב-3 הוא מחכה עד 6 איזה סבלנות יא ממה הוא לא מתיאש פזמון... אתה מקסים אתה משגע אתה כובש לבבות תוך שניות משתגעת ועושה איתך שטיות אותי כבר כבשת לא יודעת מה לעשות אותי כבר כבשת רק איתך רוצה לחיות לא יודעת איך אתמודד מול רגש שכזה אלוהים מה יהיה מה הוא לי עושה מחכה לרגע שיהיה שלי מתי יציא נישאוים אקרא לו בעלי מחכה לרגע שיהיה שלי מתי יציא נישאוים אקרא לו בעלי פזמון... מקסים משגע כובש לבבות תראה אני משתגעת רק איתך רוצה לחיות אותי כבר כבשת לא יודעת מה לעשות אותי אתה כבשת רק אותך רוצה כי אתה מקסים אתה ומשגע כובש לבבות תוך שניות משתגעת ועושה איתך שטיות אותי כבר כבשת לא יודעת מה לעשות אותי אתה כבשת רק איתך רוצה לחיות

שיר פצצה!

מושיק עפיה ותמיר גל-"תאמר לה" לך חבר תגיד לה,מה אני מרגיש אך על תגיד על תספר לאיש, שבלילות את שמע אני צועק, ויש ימים לגמרי מיתפרק אומר לה כל מה שאתה רוצה, שכל החיים רק לה תחכה, אך מה אפשר מה אומר לך חבר, איך אוכל להקל על כאבך תאמר לה שאני אותה אוהב, ושהיא לא יוצאת לי מהלב , אך על תאמר לה שאני בוכה, ישן עם תמונתה ומחכה, אומר לה שאתה אותה אוהב, ושהיא לא יוצאת מהלב, אך לא אומר חבר שאתה בוכה, ישן עם תמונתה ומחכה.. תאמר לי שתשתה גם לחיי, תאמר לה רק טוב גם בלעדי, שלזכר הימים הטובים, רק שתשאל לשלומי לפעמים, גם אם אומר זה לא יעזור, אני מבטיח חבר זה יעבור, עוד שבוע עוד יום עוד שנה, פזמון חוזר....

משעמם לי..

רינת בר-"חיפשתי אהבה" חיפשתי אהבה, חיפשתי רציתי אותך שרתי לך רבות, נעלמת לי פתאום הלילות כל כך קרים, בלעדייך אין חיים בין תקווה לבין יאוש, מחכה אולי תשוב פזמון: לא יכולה לשכוח, לא, לילות יושבת ומחכה לא יכולה לשכוח, לא, לבד יושבת ובוכה אותי תזכור, עוד תזכוראותי רבות ועוד תראה, אלי אתה עוד תחזור. שנה ועוד שנה, ודבר לא השתנה לך עדיין מחכה, איזה מן אדם אתה הלילות כל כך קרים, בלעדיך אין חיים בין תקווה לבין יאוש, מחכה אולי תשוב פזמון חוזר... הלילות כל כך קרים, בלעדיך אין חיים בין תקווה לבין יאוש מחכה אולי תשוב. הבטחת לחזור, ואת ליבי שוב לא לשבור אבדו לי התקוות, נמאס לי לחכות אני כבר לא צריכה אותך, השמש בליבי זרחה מצאתי אהבה חדשה, וחייה לי כנסיכה אותי תזכור, עוד תזכור אותי רבות ואל תשוב, לא רוצה עוד אכזבות

.....

חביב שאשא-"מתחנן" האהבה הזאת לא תגמר אם את לא תעזבי אותי מיום שהתאהבתי בך אני אוהב את החיים יותר אל תעזבי לי את היד אני פוחד להיות לבד אל כל החלומות שלי נצעד ביחד יד ביד מתחנן שלא תלכי ותעזבי אותי לבד שנצעד ביחד יד ביד שהאל ישמור אותנו ממרומים אני מתחנן בלילות אני פוחד ולא ישן אל תלכי ותהפכי אותי למסכן הלוואי וייתגשמו כל התקוות אמן עברנו יחד חוויות רקמנו יחד חלומות האמנתי בתקוות בנדרים ובשבועות פוחד מכל האהבות שסופן רק אכזבות העולם מלא בהפתעות אני פוחד מהפרידות מתחנן שלא תלכי ותעזבי אותי לבד שנצעד ביחד יד ביד שהאל ישמור אותנו ממרומים מתחנן בלילות אני פוחד ולא ישן אל תלכי ותהפכי אותי למסכן הלוואי וייתגשמו כל התקוות אמן

shooker123

New member
ואאוווווווו אהבתי ת'שיר מהרגע

הראשון ששמעתי אותו שיר פצצה... זה מנגינה כבר של איזה שיר... של איזה שיר?

smooky

New member
השיר יש לה חבר זה על

מנגינה משיר של אלון חסון "מדמיין לי את השמש מדמיין לי כוכבים מרירות שנאה והרס חי אדם בין סורגים"

shooker123

New member
עכשיו עוד שאלה שקשורה

ידעתי שזה לא מנגינה חדשה ששמעתי כבר את המנגינה הזאת איפה שהוא השיר של אלון חסון, מה שם השיר?

shooker123

New member
אה נכון - יש לי מאת השיר הזה שיר

חחחחחחחחחח זזזזזזזזזזזזזזז קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה