שיר ערב

adiville

New member
שיר ערב

השיר הכי הכי של דפש מוד מבחינתי. מה לעשות, הוא פשוט עושה לי את זה בטירוף !!! תבלו.... Shake The Disease I'm not going down on my knees Begging you to adore me Can't you see it's misery And torture for me When I'm misunderstood Try as hard as you can I've tried as hard as I could To make you see How important it is for me Here is a plea From my heart to you Nobody knows me As well as you do You know how hard it is for me To shake the disease That takes hold of my tongue In situations like these Understand me Some people have to be Permanently together Lovers devoted To each other forever Now I've got things to do And I've said before That I know you have too When I'm not there In spirit I'll be there

Ice machinE

New member
שיר מדהים ../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

אחד החזקים שלהם. בדיוק אני שומע את sister of night מתוך ההופעה בפאריס, ביצוע מדהים של מרטין סולו על הקלידים

adiville

New member
כן כן....

מרטין באחד מרגעי החסה הגדולים שלו ! כפרה עליו....

שמש27

New member
שיר ענק ומצמרר

יו, עדי, כל הכבוד !!!
זה אחד השירים הראשונים שנקלטו לי מדפש, ביחד עם Everything Counts... אני אשכרה זוכר את עצמי פספוס קטן, עומד בשער באיזה משחק כדורגל, ומפזם לעצמי: דה גרף, און דה וול... ובקשר לשייק דה דיזיז: נדמה לי שאמרתי את זה פה בימיו הראשונים של הפורום, אבל יש לי נדר עם אחותי, שאם אי פעם יהיה לנו דיסקוטק (ויהיה!), כל ערב, אפילו של שירי ארץ ישראל, יפתח בשיר הזה - לפני שכולם באים.. ככה, בשביל הנשמה...

adiville

New member
סחתיין שמש !

אחותך כלה !!! תמסור לה ד"ש מהשותפה שלה ל- a victory of love

שמש27

New member
תודה, אמסור גם אמסור...../images/Emo13.gif ו...

ואת יודעת מה היא עשתה ? היא מילאה CD שלם בגרסת 12" של "נשמע כמו מנגינה" !!! היא לא נורמלית ! אמרתי לה: מה זה, גרסת "שלא יגמר לעולם" ? כינורות יפים, מהממים, אבל כמה ??? ככה זה. כשחסר בורג, אז חסר.

adiville

New member
מה ז'תומרת ?

אותו שיר כמה פעמים ??? הגירסת 12 נמשכת 7:41...... הסבר נמק ופרט !

שמש27

New member
כמה זה 80 דקות חלקי 7:41 דקות ?

חחח יופי הבנת. משוגעת, לא ?

adiville

New member
משוגעת במובן החיובי ../images/Emo8.gif

אבל בסופו של דבר היא לא תוכל לשמוע את השיר הזה יותר.........

שמש27

New member
חס ושלום, חס ושלום

הנה אפילו עדי כתבה "משוגעת במובן החיובי"...
יש פה כמה שירשורים שזועקים אליך מן האדמה: על מייג'ור טום, ועל איזה קולאבוריישנס היית רוצה לראות, ועוד ועוד... ברוכה הבאה לפורום !

טוב שאתה פה

איזה מזל יש לי שבמקרה תפסתי אותך כאן חכה עוד כמה דקות ותראה שגם לי תהיה חתימה

למעלה