שיר ערב

adiville

New member
שיר ערב

נורא בא לי על its my life של talk talk ! מי שם את המילים ? מוקדש למנהלנו היקר שאני יודעת שזה אחד השירים האהובים עליו

Ice machinE

New member
your wish is my command ../images/Emo163.gif

Talk Talk - it's my life Funny how I find myself in love with you If I could buy my reasoning I'd pay to lose One half won't do I've asked myself How much do you commit yourself? It's my life Don't you forget It's my life It never ends Funny how I blind myself I never knew if I was sometimes played upon Afraid to lose, I'd tell myself what good you do Convince myself It's my life Don't you forget It's my life It never ends I've asked myself How much do you commit yourself? It's my life Don't you forget Caught in the crowd It never ends​
ובפרץ הנוסטלגיה, עטיפת הקלטת

adiville

New member
איזה שיר.......

הוא היה אצלי על repeat היום
קלטת...איזה נוסטלגיה.עם הסרט שתמיד היה מוצא את דרכו החוצה ומסתבך... סחתיין אייס ! קבל ממני אישית את "הו ל'אמור" של אירייז'ר
גם שיר שכיכב אצלי במצעדים היום. ועכשיו הגיע הזמן לחזור לחדשים של אלפאוויל........ ערב מצוין לכולם !

greenzg

New member
../images/Emo24.gifהוי חיים ארוכים שיהיו לך

בדיוק יצאתי מהמקלחת בעודי מפזם שיר של טולק טולק וחשבתי לשים שיר ערב שלהם- דווקא LIFE IS WHAT YOU MAKE IT ואז ראיתי את הודעתך - אין לי מצלמה במקלחת נכון?

adiville

New member
תתפלא !

יש לנו כאן שידורים חיים מהמקלחת שלך כבר המון זמן.... תהינו מתי תשים לב

greenzg

New member
בגלל זה ......

אתם לא מרוכזים ופותרים את החידות שלי !!

למעלה