שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
שיר עפ"י הפורום

שבוע שעבר היה לנו את Circle Of Fear, תודה לארבעת האנשים שטרחו להגיב
. ממוצע ניקוד: 8.2 והשבוע:
Endless Dark
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אוהבים את הקול של וילה בשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? עוד משהו? ציון לשיר 1-10?

Fairy Of Music

New member
אאאאאאאני ../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Weak is the blaze that kept me away ושורה שממש מפריעה לכם? Away from your gods לא יודעת... היא מעצבנת אותי
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נופ אוהבים את הקול של וילה בשיר? יאפ משהו שהייתם מוסיפים לשיר? המממ, כלום. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לאדעת :X ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? לאדעת :X אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אנדלס דארק
למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת :$ עוד משהו? כואב לי הגב
ציון לשיר 1-10? 8.9

Sim§ MaN

New member
3=

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? And i know where i belong Away from your gods That heal all wounds and light this endless dark ושורה שממש מפריעה לכם? אין.. P= הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? זה טוב ככה. <: אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אין. P= אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
[?] אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? -.- ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? -.- אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? -.- למי הייתם מקדישים את השיר? -.- עוד משהו? הארטגראם זה סמל מדהים. *-* ציון לשיר 1-10? 8.5

sacrament

New member
הלכתי לשמוע אותו עכשיו במיוחד../images/Emo9.gif

והנה הרשמים שלי: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? That bury my truth right into your arms ושורה שממש מפריעה לכם? כל שאר השורות ממש מפגרות, בלי להעליב, וילה. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? הקצב מושלם. אוהבים את הקול של וילה בשיר? כמובן. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? הייתי משנה חלק מהמילים. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
(חיפשתי משהו שחור) אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? רק וילה. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? הראל מויאל. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מושלם ודיכאוני למי הייתם מקדישים את השיר? חחח...יש אנשים מסויימים שכאשר הם מעצבנים אותי ממש בא לי לעשות להם חושך אינסופי
עוד משהו? יש לי מלא עבודות לחופש, זה לא פייר
ציון לשיר 1-10? המוזיקה- 10, המילים-4. וילה- 10
. סה"כ- 8.

אנייייייייייייייייייייי

• 3=ו Sim§ MaN [מצורף קובץ jpg] ו 20:49 | 11/04/06 שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? That heal all wounds and light this endless dark ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?נייט אוהבים את הקול של וילה בשיר?דא! משהו שהייתם מוסיפים לשיר? ממ..לא יודעת אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?... אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אף אחד רק וילההה ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל אחד שהוא לא וילה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת עוד משהו?... ציון לשיר 1-10? 9

למעלה