שיר ענק וחידה

greenzg

New member
שיר ענק וחידה ../images/Emo140.gif

להקת PROPAGANDA הפציעה לה בתחחילת האייטיז עם אלבום ראשון גדול אחד הלהיטים הגדולים ממנו נקרא P MACHINERY מצ"ב המילים + חידה : מה המשותף בין להקה זו לSIMPLE MINDS
P-Machinery Power Force Motion DrivePower Force Motion DriveOn joyless lanes We walk in line A calm but steady flow Accompanied by loud commands Our strength is running lowAnother hope feeds another dream Another truth installed by the machine A secret wish, the marrying of lies Today came true what common sense deniesProtecting wheels of destiny Enflamed the city writhes Machines call out for followers Call loud into the nightThe calls of the machines Drowning in the steamAnother hope feeds another dream Another truth installed by the machine A secret wish, the marrying of lies Today make true what common sense deniesThe call of the machines Drowning in the steamOn joyless lanes We walk in line A calm but steady flow Our strength is running lowAnother hope Another dream Another truth Installed by the machine Installed by the machine.​

ט ו ר ה

New member
משהו עם באסיסט ומתופף..?

TOUR של האלבום הראשון, הם הופיעו איתם. (?)

greenzg

New member
../images/Emo127.gifיפה מאוד

הבסיסט DEREK FORBES והמתופף BRIANM MCGEE היו גם ב SIMPLE MINDS

greenzg

New member
תסלחי לי אבל

מה זה קשור לשיעורי אנגלית? המורה שלך היתה בלהקה?

greenzg

New member
עם כבר - עוד חידה ../images/Emo36.gif

מה הקשר שי להווארד ג'ונס החביב וללהקת סטילי דן ?

ט ו ר ה

New member
פשוט מצאתי איזה אתר ו...

קראתי פה ושם.. האמת שאין לי מושג, (החידה השנייה...)

greenzg

New member
אני לא מוותר על החידה

מה הקשר בין הווארד ג'ונס לסטילי דן?

Ice machinE

New member
שניהם בלונדינים גמדים? ../images/Emo163.gif

לשניהם יש קוצים בשיער? שניהם גברים?

greenzg

New member
מי זה שניהם ?

סטילי דן זאת להקה......... ומדובר על השירים ולא המראה

greenzg

New member
אני לא מוותר על החידה

מה הקשר בין הווארד ג'ונס לסטילי דן? איפה המומחים שלנו? אלכס מה איתך?

ט ו ר ה

New member
IGY

International Geophysical Year האוורד עשה קאוובר לשיר של דונאלד פאגן (או משהו כזה) ISN'T IT

greenzg

New member
היתה לך מורה טובה לאנגלית ../images/Emo45.gif

אכן כן- הווארד ידידנו חידש את IGY המצוין של דונלד פייגן שהיה מעמודי התווך של סטילי דן שעשתה קאמבק מפתיע לפני כשנתיים עם אלבום חדש ופרסי גראמי בעקבותיו

greenzg

New member
טוב אני אכוון אתכם

בגלל שסטילי דין פעלה ברובה בשנות השבעים היא פחות מוכרת בפורום אבל נסו למצוא בין חבריה מי שהיה פעיל באייטיז... ושוב- אלכס אתה כתבת עליו לא מזמן

Ice machinE

New member
טורה את ממש מבריקה היום ../images/Emo163.gif

בסוף תקבלי אות הצטיינות ותעלי כיתה

turrican

New member
טורה ../images/Emo13.gif

מים שקטים חודרים עמוק.. היא יודעת את התשובות לכל השאלות רק שהיא לא נמצאת כאן כל הזמן.. אבל באמת סאחה על התשובות..
ועכשיו בגלל הג'סטה: תבחרי לנו שיר יפה להעביר את הערב בסבבי..

turrican

New member
Greenzg

אני יודע על מי דיברת (פייגן) אבל אני לא נמצא כל הזמן מול הנט וחוץ מזה תלמידה שלי (טורה) יודעת כאן הכול אז למה צריך אותי?? חוץ מזה מאיפה הבאת את סטילי דין..שדר אייטיז אחי..

למעלה