שיר על קיץ

rivka234

New member
שיר על קיץ

אני מחפשת שיר על קיץ לפי המילים ששמעתי ברדיו היום. ואילו הם מילות השיר קיץ קיץ אל הים קיץ קיץ כמה חם קיץ קיץ אל הים קיץ כמה חם.

חניני

New member
../images/Emo42.gif אולי השיר הזה

קיץ קיץ תיגמר/לא ידוע קיץ קיץ תיגמר/ קיץ קיץ אל תברח חם לי חם, אני בוער. / כמה טוב שחם כל כך חם למעלה חם למטה חם ביום וחם בלילה חם במצח חם בגב חם בבטן חם באף. קיץ קיץ תיגמר/ קיץ קיץ אל תברח חם לי חם אני בוער/ כמה טוב שחם כל כך

rivka234

New member
שיר על קיץ

תודה על השיר החמוד ששלחת לי, אך אני מחפשת שיר ששמעתי אתמול ברדי בדרכי אל הים והשיר הולך ככה: קיץ קיץ אל הים קיץ קיץ כמה חם קיץ קיץ אל הים ,קיץ כמה חם. ר את הפזמון שמעתי וההייתי רוצה לשמוע את כל השיר.אשמח לקבל עוד שירים ודקלומים על קיץ ,ים .

rivka234

New member
עדין מחפשת את השיר על קיץ

זה לא השיר שבקשתי אולי מישהו יודע מי שר את השיר הזה .בבקשה

זה של עפרה חזה ../images/Emo168.gif

קיץ
מילים: בצלאל אלוני לחן: בצלאל אלוני עיבוד: אורי קריב לשוב אל תוך הקיץ לשוב אל השמחה לחוש את השפתיים באושר הזריחה להיות בזרועותיך להתפלש בחול לראות במבטיך קיץ של חלום קיץ, קיץ אל הים קיץ, קיץ כמה חם חופש, אהבה וחול קיץ כמה טוב!... על אהבות שלנו נבנה ימים טובים מזיכרונות שבנו אולי יותר נבין אם בין שתי נקודות רק קו ישר אחד אז איך אפשר בקיץ להיות, להיות לבד עברו ימים של גשם עברו ימים קודרים בכל ענן יש קשת וחץ לאוהבים החופש משגע יותר מכל דמיון כי רק אתה יודע מה טוב לי כל היום...

rivka234

New member
קיץ קיץ אל הים

רציתי להגיד פשוט תודה על העזה במצית השיר ושוב תודה תודה .........

גילא

New member
במקרה אני נמצאת פה

וראיתי את שאלתך, אז השיר הוא של עופרה חזה ונקרא:"קיץ אל הים"

למעלה