שיר על טורט Symphony Of Tourette

חגית35

New member
שיר על טורט Symphony Of Tourette

לא להאמין... שיר שמצאתי ככה בשיטוטים בגוגל... סימפוניה לטוראט - Symphony Of Tourette לא מכירה את הלהקה- Manic street preachers

Manic street preachers - להקת פאנק

בריטית/ וולשית. על פי מה שהטוראטניק שלי וגם ה- ADD שיש לי בבית אומרים - מדובר ב"להקה דוקא בסדר וממש לא רעה"... הם מאד הופתעו לגלות את השיר הספציפי והם לא מכירים אותו בכלל... אנחנו כבר מנסים להשיג את השיר, אם אתם יודעים למה אני מתכוונת
ואז נגיד לכם אם שווה לרכוש את הדיסק. בכל מקרה - מדובר בשיר קשה עם מילים חזקות. התרגום שלי לא "מי יודע מה", אבל בהחלט ניתן להבין את המסר של השיר (גם אם לא חייבים להסכים עם כל מילה). Stutter stutter says the little boy גימגום, גימגום - אמר הילד הקטן I wanna blow a hole in my head אני רוצה לנפח חור בתוך הראש שלי I swear what this world wants to hear אני מקלל את מה שהעולם הזה מבקש לשמוע Trapped in what we know as truth syndrome לכוד בתוך מה שאנו מכירים כ"תסמונת האמת" Stutter stutter silence no friend גימגום, גימגום - הדממה אינה חברה שלך Childern can be cruel she said "ילדים יכולים להיות אכזרים", היא אמרה So I smashed her in the fucking head אז ריסקתי ישר את הראש הדפוק שלה Sorry dear that's the nature of Tourette "סליחה, יקירתי, זה טבעו של הטוראט"... Stutter stutter nothing else but me גימגום, גימגום - אין שום דבר אחר חוץ ממני I twitch and turn while underneath אני מתעוות ומתפתל בשעה שבפנים My contemporaries are so in control הזמניות שלי כל כך בשליטה Fuck you fuck you I grunt and groan לך לה....ן, לך לה....ן אני נאנק ונאנח Stutter stutter can't keep it no more גימגום, גימגום - אני לא יכול יותר להחזיק מעמד Childern can be cruel she said "ילדים יכולים להיות אכזרים", היא אמרה So I smashed her in the fucking head אז ריסקתי ישר את הראש הדפוק שלה Sorry dear that's the nature of Tourette "סליחה, יקירתי, זה טבעו של הטוראט"... Stutter stutter are your eyes closed גימגום, גימגום - האם עיניך עצומות? You know a hole through which you can fall אתה הרי מכיר את הבור שדרכו את עלול ליפול But I can't even be bothered to hang on אבל אני לא יכול אפילו לנסות ולהחזיק מעמד When you're this numb news don't register כשאתה כל כך חסר תחושה ולא מסוגל לקלוט שום דבר I just opened my eyes ואני רק פקחתי את עיני הרבה תודה לחגית, שחשפת אותנו לשיר הזה

האם קיים השיר שלהם בסולסיק יוטווב

האם השיר שלהם קיים ב-youtube, soulseek ואחרים? קיים אתגר לנוער להוריד את השיר הזה לאתר שלנו. אולי כדאי להיכנס לאתר שלהם? משה

זה באלבום הנקרא GOLD AGAINST THE SO

זה נמצא באלבום שלהם הנקרא GOLD AGAINST THE SOUL יש להם גם אתר משלהם manic street preachers משה

שביק

New member
תודה לכם יקיריי על המידע לגבי השיר

הנ"ל. הוא חזק מאד בעיניי ואפילו ריגש אותי.

חגית35

New member
אז זהו- שאותי הוא זעזע השיר הזה

והחלטתי לא לכתוב את דעתי בתחילה אבל אני די המומה מתגובותיכם ציפיתי שעוד מישהו יביע זעזוע כמוני כי משודרת מהשיר המון אלימות המתורצת כלגיטימית עקב הטוראט וזה נשמע לי רע אם כי הפאן השני של זה זהו התיסכול והזעם החבוי והסבל הרב אבל כאמור, סבל לא מצדיק אלימות. עדיין קשה לי עם השיר מאוד.

חגית35

New member
לקדוח חור בראש- לא לנפח

זה הפירוש של הביטוי blow a hole ועדיין יש לי רגשות מעורבים לגבי השיר הזה. מעניין אם דנו עליו באיזה פורום בחו"ל מתישהוא??? אולי אני אבדוק...

מוצארט

New member
נשמע מעניין

אני אשתדל להביא לכם ניתוח מוזיקלי של השיר לאחר שאשמע אותו מספר פעמים.

חגית35

New member
מבלי ששמעתי אותו נדמה לי

שזה משהו כמו רוק כבד או מטאל לא??? איך ניתן להקשיב לו??

תנסי תוכנת emule

תנסי תוכנת emule בשביל להוריד את השיר או כנסי לאתר של הלהקה. משה

לקדוח../images/Emo70.gif זו בדיוק המילה שחיפשתי...

חגית, בהחלט מסכימה איתך שהשיר מזעזע ומדגיש את הצד האלים של הטוראט. וגם הרגשות שלי לגבי השיר מעורבים למדי - כי מצד שני מאד אהבתי את השורה: I swear what this world wants to hear אני מקלל את מה שהעולם הזה מבקש לשמוע לדעתי, דיון בשיר יכול להיות עיסוק לא רע לסוף שבוע קר ולח.... אז, תקבלו "נעיצה"...

spidergirl

New member
ועוד לא שמעתם את הביצוע המדהים

של הלהקה ל- suicide is painless. אין מה לעשות, הלהקה עוצמתית.

גם ללהקת נירוונה חש שיר על הטוראט

בינתיים ביקשתי להוריד את השיר מאי מיול ופתאום ראיתי שגם ללהקת נירוונה יש שיר על הנושא. משה

tourette's-nirvana

להלן המילים של להקת נירוונה moderate rock mayday everyday . in my heart אני כל היום בליבי קורא לעזרה. Could've had a heart attack , in my heart. יכול להיות שהיה לי התקף לב בליבי We don't know anything , in my heart אנחנו לא יודעים כלום, בליבי We all want something fair, in my heart, in my heart אנחנו רוצים שהכל יהיה בסדר בליבי ת בליבי Hey היי Hey HEY(X3ׁ Out of town, out of town, is my heart מחוץ לעיר, מחוץ לעיר זה ליבי Queen of lies, out of sight, in my heart מערכת שקרים . מחוץ לטווח ראייתי בתוך ליבי My heart , one more at the phone, at my heart ליבי, פעם נוספת בטלפון, ליבי Mean heart, cold heart, cold heart, cold heart שוב פעם בטלפון ליבי Cold heart, cold heart. cold heart,cold heart לב קר לב קר לב קר אפשר בהחלט לנתח מצבים ותחושות של אדם אשר קיבל התקף לב ולהשליך אותם לרגשות אותו מרגיש הטורטניק. משה

למעלה