שיר על הכוונת

שיר על הכוונת../images/Emo202.gif

השיר: לונדון.
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא
משפט אהוב בשיר...
תחושה שהשיר מעביר...
דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן.
זמר/ת שהייתם רוצים לשמוע מבצע קאבר לשיר.
השיר מזכיר לי _____ .
תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!) שבת שלום

בטח שאני שמחה...

השיר: לונדון.
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...) - אכן כן. אין סיבה מיוחדת. צבט לי.
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא -
משפט אהוב בשיר... - "שומעת אריק אינשטיין בטירוף, אני רוצה הביתה. אולי תבואו לקחת אותי?" "בטח שאני שמחה",
תחושה שהשיר מעביר... - צמרמורת. קור שעובר בעמוד שדרה. נשימות קצובות.
דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. - גיליתי משהו חדש.
זמר/ת שהייתם רוצים לשמוע מבצע קאבר לשיר. - אולי קצת את דנה.
השיר מזכיר לי ... ___דברים שאני רוצה לשכוח___ .
תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!) - שמתי למעלה.

טובסדר, תיכנסי אליי לחדר.

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...) כן. תפס איזשהו מקום בלב. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא. משפט אהוב בשיר... "בטח שאני שמחה", "אולי כבר ויתרתם...". תחושה שהשיר מעביר... בדידות. קור עז. דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. נעשיתי אדישה.[בתקופה שהאדישות הייתה נחוצה] זמר/ת שהייתם רוצים לשמוע מבצע קאבר לשיר. בואו נשאיר את שילה. יש שירים שזאת רק היא לשיר אותם. השיר מזכיר לי __כמה פרצופים לא רצויים וכמה רגעים שהעדפתי למחוק__ תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!) סורי,
.

Cry Baby21

New member
זה הכל אותו הדבר

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...)לא , כי יש לשילה כל כך הרבה שירים שקשה לבחור רק חמש בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא משפט אהוב בשיר... בטח שאני שמחה , כולם פה כלכך נחמדים שבא לי למות, בסדר אבל לאט תחושה שהשיר מעביר... צמרמורות קטנות דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. זמר/ת שהייתם רוצים לשמוע מבצע קאבר לשיר. חלילה, שילה בלבד השיר מזכיר לי __צרפת דווקא ,,(טראומות רגשיות קשות בעיקר)___ . תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!) אין

yuvizz

New member
....

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...):
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא:
משפט אהוב בשיר... באמת כמעט כולו. תחושה שהשיר מעביר...: את כל הבדידות דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. זמר/ת שהייתם רוצים לשמוע מבצע קאבר לשיר: השיר מזכיר לי _____ .: בעיקר אותי. תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!)

shonami

New member
שיר אהוב ועצוב

מהטופ שלה בהחלט, בפעם הראשונה ששמעתי אותו פיללתי שהוא לא יגמר. הוא כל כך התאים והתחבר לי. עצוב להפליא. השיר מעביר לי ניכור, אדישות וריחוק בורגני ונוראי. כאילו לא רק לנו ברור שאנחנו רוצים לעזוב ולהיות עצמאים אלא כולם רוצים להפט מאיתנו, שנסתלק כבר ולא יצטרכו לטרוח ולדאוג לנו יותר מדי. השיר מזכיר לי את התחושה שלי בבסיס, רחוק מהעין ורחוק מהלב של העולם כולו, כשאין פיקוח וכולם אטומים. תחושת בדידות נוראית מול מערכת ומול זרים שישנים איתך בחדר ומתקלחים איתך. פתאום החברים מבית, והמשפחה לא מצלצלים כי גם ככה אין קליטה, לא שולחים הודעות כי גם ככה אני לא יוצא, ואני מתנתק. יש משהו מאוד קשה ומתסכל במציאות הישראלית, ובמיוחד כחיילים - אני לוקח את לונדון החו"לי של שילה פרבר לסביבה הפרטית שלי של להיות רחוק ובלתי נגיש, גם כשאתה דווקא כן היית רוצה קרבה. הייתי מאוד רוצה לשמוע את עמיר לב שר את השיר הזה. בקול הבס, הנמוך והאיטי שלו. השיר מאוד קרוב אליו, ומתחרז מול השיר שלו "פריז". לשמוע גבר שר בקול עצוב ועבה "בטח שאני בוכה" יכול לעשות לי חולשה נוראית אפילו מול קהל.

pishkashit

New member
כולם כאן כל כך נחמדים.. שבא לי למות

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...)- כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא - לא משפט אהוב בשיר...- כולם כאן כל כך נחמדים, שבא לי למות תחושה שהשיר מעביר...- צביטה שכזאת... דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן.- לא זוכרת משהו כזה זמר/ת שהייתם רוצים לשמוע מבצע קאבר לשיר. שילה

למעלה