«°מיכלולה מסטולה°»
New member
שיר נולד!../images/Emo26.gifאגם../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif
אז ככה.. הלכתי לשיר נולד.. נכנסנו והתחיל.. בתחילת ההופעה 2 ילדות שאלו אותי "רוצה שנביא לאגם את השלט?" והן הראו לי את הכרטיס שלהן של המאחורי הקלעים.. אז אמרתיי להןן כןן תווודה.. פסדר היה מדהיייייייים
אח"כ אחרי כמה זמן הן אומרות לנו שעכשיו הן נכנסות ואם אני רוצה אז אמרתי להן שכעעע ושיגידו לה שאני אוהבתת אותתה..
והן שאלו איך קוראים לי.. שהיא תדע..חחחחח אחרי כמה דקות בשיר "אמא" הן עושות לנו "אגם תלתה את השלט והיא רוצה לראות אתכן" שאלתי אותן אם הן רציניותתתת
אז הן אמרו לי שכן ויצאנו בשיר אמא.. הלכנו.. עכשיו היו שם 2 שומרים.. אז נכנסו הילדות [כפרעליהן! אני כ"כ מודה להן..] והוא שואל אותנו למה באנו להכנס ואמרנו לו שאנחנו איתן אז הוא אמר "מה אתן עובדות עליי?! לכו מכאן!" והעיף אותנו.. פתאוווווווווום
א=ג=ם י=ו=צ=א=ת היא באאאאהה וחיבקהה אותיי ונשקהה אותייי.. ואז היא לקחה אותנו לבפניםםםםםםםם
והיא אמרה תודה על השלט וראינו אותו תלוייי..חחחחחחחחח.. והיא דברה איתנווו והצטלמהה וזהה.. ואח"כ ביקשנו להצטלם והצטלמנוו איתתהה..
ואח"כ יוני בא והיא עשתה לנו הכרותת איתוו
היא אמרה תכירו זה יוניי.. ואני כזה מחייכת והיא מחייכת ואומרת לי תגידי לו נעים מאודד..
והתפדחתי אבל אמרתי.. ואם אנלא טועה צילמתי אותם.. הוא חמוווד! ואז יהודה לוי בא והצטלמנוו איתוו
הואא אדיייש כזה אבלל כ"כ חמוווד! ואח"כ אגם שוב דיברה איתנו וזה והיא אמרה שנלך עכשיו כי תכף היא עולה ללו יהי.. והיא אמרה שאח"כ נבוא והיא תביא לנו גלויות וזה.. ואח"כ סתם ראינו תמופע.. שהיה המופע הכי שווה בארץץץ
והיא היתה כ"כ מדהימה! אין בנאדם יותר מדהים ממנה!! באמת שלאא.. יש לה כ"כ הרבה סבלנווות והיא מדהייייימהה בתור בנאדם
1.1.06 [נכון שממש כיף להתחיל ככה תשנה?!
..] מיכללל
אז ככה.. הלכתי לשיר נולד.. נכנסנו והתחיל.. בתחילת ההופעה 2 ילדות שאלו אותי "רוצה שנביא לאגם את השלט?" והן הראו לי את הכרטיס שלהן של המאחורי הקלעים.. אז אמרתיי להןן כןן תווודה.. פסדר היה מדהיייייייים