זה אמור ליהיות או האישה של חיי או ה אור שבעיניים...
א אדווה המאמי New member 27/1/06 #23 אמממ.. אורניתו'ש כנסיי... את מתכוונת לשיר שאדם שר על במה כזאת וצילמו אותו?
ט טלנובלה בדם New member 27/1/06 #25 לא יודעת איפה הוא שר ואם צילמו אותו או לא.. מה שאני יודעת שכל העולם ואמא שלו מדברים על השיר הזה ורק לי אין אותו...רק לאישתו...=[
לא יודעת איפה הוא שר ואם צילמו אותו או לא.. מה שאני יודעת שכל העולם ואמא שלו מדברים על השיר הזה ורק לי אין אותו...רק לאישתו...=[
נ נויוש131 New member 27/1/06 #30 כעע שלחי לייי.. אני אתן לך ../images/Emo189.gif ת'כתובת שילי בפרטי..
ט טלנובלה בדם New member 27/1/06 #32 אמא ב'קשההההההה אם את שולחת לי את הכי שבעולם! [email protected] [email protected]
ט טלנובלה בדם New member 27/1/06 #33 תודה והאמת שיש לו ביצועים יותר טובי ם.. למשל "כשאת עצובה" או "הזדמנות שניה" הם מהממים! וזה לא הכי שבעולם.. לא ממש מתאים לו לשיר קצבי כזה...
תודה והאמת שיש לו ביצועים יותר טובי ם.. למשל "כשאת עצובה" או "הזדמנות שניה" הם מהממים! וזה לא הכי שבעולם.. לא ממש מתאים לו לשיר קצבי כזה...
א אדם החיימשלי New member 27/1/06 #34 חחח לא נכון זה ממש יפה.. אני אישית אהבתי.. ובנות יש לו קול של הראל מויאללללל מה לא?
ט טלנובלה בדם New member 28/1/06 #35 אני לא אמרתי שזה לא יפה! ה כן יפה, זה מושלם, זה נדיר, זה א-ד-ם-! אבל הוא היה מסוגל לעשות הרבה יותר טוב...(דעתי)
אני לא אמרתי שזה לא יפה! ה כן יפה, זה מושלם, זה נדיר, זה א-ד-ם-! אבל הוא היה מסוגל לעשות הרבה יותר טוב...(דעתי)
א אדם החיימשלי New member 28/1/06 #36 נכוןן.. וד"א יש לו תקליפ שהוא שר האור שבעיניים סבבה בנות שמעו הוא אומר שחר ג'רבי!! איזה שחר ג'רבי?? כיאלו אם זה מי דאני חושבתתתתת אני מתההההההההההה
נכוןן.. וד"א יש לו תקליפ שהוא שר האור שבעיניים סבבה בנות שמעו הוא אומר שחר ג'רבי!! איזה שחר ג'רבי?? כיאלו אם זה מי דאני חושבתתתתת אני מתההההההההההה
ל לוטוששש New member 28/1/06 #38 גם אני לא ראיתי את הקליפ.. =\\ פלייייז למי שיש את השיר הזה שתכנס אליי לאייסיקיו אני יביא לה את האימייל ושתשלח לי..
גם אני לא ראיתי את הקליפ.. =\\ פלייייז למי שיש את השיר הזה שתכנס אליי לאייסיקיו אני יביא לה את האימייל ושתשלח לי..