שיר מקורי אשמח לתגובות
L loCo Solico New member 24/9/08 #3 כנסי לא ממש אהבתי את הקול, אבל הלחן מאוד נחמד ושאלה שמאוד מעניינת אותי, איך הקלטת את השיר? באולפן הקלטות או מהבית? (כי אני ניסיתי להקליט מהבית עם מיקרופון וזה נשמע נורא במחשב) אשמח לתשובה..
כנסי לא ממש אהבתי את הקול, אבל הלחן מאוד נחמד ושאלה שמאוד מעניינת אותי, איך הקלטת את השיר? באולפן הקלטות או מהבית? (כי אני ניסיתי להקליט מהבית עם מיקרופון וזה נשמע נורא במחשב) אשמח לתשובה..
L loCo Solico New member 24/9/08 #4 ועוד משהו שמעתי גם את השיר שלך "אם היית יודע", זה בטוח שיר מקורי? כי הלחן נשמע לי ממש מוכר ואני לא מפסיק לשמוע את השיר אז אם זה באמת שיר שלך שיחקת אותה
ועוד משהו שמעתי גם את השיר שלך "אם היית יודע", זה בטוח שיר מקורי? כי הלחן נשמע לי ממש מוכר ואני לא מפסיק לשמוע את השיר אז אם זה באמת שיר שלך שיחקת אותה
ת תמונע New member 24/9/08 #5 זה שיר מקורי עד כמה שידוע לי כתבתי והלחנתי, אבל יכול להיות שזה מזכיר לך משהו קיים. לשאלותייך האחרות- אני מקליטה בבית עם ציוד אפסי ומינימלי, מיקרופון ב30 שקל, גיטרה אקוסטית והקול שלי. שמחתי לקרא את ההארות וההערות.
זה שיר מקורי עד כמה שידוע לי כתבתי והלחנתי, אבל יכול להיות שזה מזכיר לך משהו קיים. לשאלותייך האחרות- אני מקליטה בבית עם ציוד אפסי ומינימלי, מיקרופון ב30 שקל, גיטרה אקוסטית והקול שלי. שמחתי לקרא את ההארות וההערות.