שיר מספר 8

clevelandrocks

New member
שיר מספר 8

הייתי היום בחתונה של ידידה שלי, והשיר שהם בחרו לחופה היה שיר מספר שמונה של אריק (נה נה ני דיגידם דיגידם). מה אתם אומרים- זה מתאים כשיר לחופה? זה שיר אהבה? אני תמיד ראיתי אותו כמעין פארודיה על הזמר המזרחי. הנה המילים של השיר.

אושRתי

New member
נה נה ני דיגידם דיגידם?

לא כל כך מכירה את השיר כדי להגיד אם הוא מתאים או לא..

התמ-ים

New member
פארודיה או לא פארודיה

כששמים את הפארודיה בצד, יש לך פנינה רומנטית ביד ... יונתי, תמתי חמדתי, יפתי, כלתי נשמתי את שלי, לילי ואני רק שלך ... יותר רומנטי מזה? יותר מתאים לחופה מזה?

דנ120

New member
אחד משירי האהבה היפים שלו...

אריק איינשטיין במצב רוח "מזרחי"... בהחלט מתאים כשיר רקע עם הכניסה לחופה .

LEATHER REBEL

New member
זה לא סתם שיר אהבה...

זה מבוסס על שיר השירים מאת שלמה המלך, שהוא שיר אהבה ידוע. רק לפתוח את התנ"ך ולהשוות... אין ספק שגם הרב המחתן יאהב את הבחירה.

inbar20inbar

New member
השיר אהבה הכי יפה

בעצם השיר האהבה היחיד שאני מכירה אהבה ללא תנאי! הדובר מבקש רק שאהבה עם אותה דמות נשית תיהיה אפשרית וזהו... "לא הייתי רוצה להיות לך אח, לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ולמולו את אישה..."

דנ120

New member
"קח לך אישה" (מילים ולחן שלום חנוך)

הפזמון של השיר מתאים..."קח לך אישה ובנה לה בית קח לך , קח לך , קח לך אישה ובנה לה בית קח לך , קח לך"... מתוך האלבום "שבלול" (1970) .

התמ-ים

New member
אהבה ממבט ראשון

אפשר גם "אמרו לו" - אמרו לו שהחולצה האדומה היא לא מציאה. מי מגיע לחתונה שלו עם חולצה אדומה (אריק זה לא דוגמא)?

יש כמה..

"זו אותה האהבה".. "קח לך אישה" "עטור מצחך" שירים רומנטיים ומקסימים. אולי באמת כשיגיע תורי נבחר אותם.. אוהב, הדרקון

מאוד מתאים

שיר שתפס אותי פתאום באחד הימים,וממש נכנסתי אליו. היתה תקופה שלא הפסקתי לחרוש עליו. כמו שאמרו מעליי,פנינה אמיתית. "חבצלת השרון שלי.."..אחח אריק :) הדרקון

למעלה