שיר ממוחשב

שיר ממוחשב

רק שתראו כמה אני מתאמצת בשביל לכתוב פה שירים. לחדר של המחשב נכנסתי, כדי להקליד את המילים, פאוור לחצתי והמתנתי לעליית הדסקטופ והקיצורים, אך מהרעש שנשמע מהמאוורר, הבנתי שהמצב בקנטים. אוקי התעקשתי, וריסט לחצתי הרי למדתי מחשבים, אך משבושש האקס פי לעלות, התחלתי לחטוף עצבים. שוב ריסט ומיד לחצתי על אף 8 איזה אלף פעמים. הביוס המכוער קיפץ מול עיני, אפור צהוב, צבעים מתים. עכשיו לך לעזאזאל תבין למה התכוונו המתכנתים. אין על ריסט שאתה בעצבים, לחצתי עליו עם חיוך בפנים, ומיד דליט עם רעידות קלות, באצבעות כבר היו לי כאבים. ואז הגעתי לחלון שחור עם מלא שורות שורות כתובים, בחרתי בסייף מוד, ונראה שהנה התחילו לזוז העניינים. חלון האס פי הראשי הופיע, והרגשתי מתכנתת מחשבים. אך שהדסקטופ עלה קיבלתי בבטן כיווץ שרירים, מה הגועל הזה איך כל אייקון הפך בגודלו ככוכב מאדים? ואני שביקשתי להקליד מילים, צריכה לתת אישורים? האם את רוצה להמשיך להמשיך במצב בטוח שואלים? כן, עניתי יש לי ברירה? סכ"ה רוצה לכתוב שירים, כשהמצב נראה בשליטה, לחצתי על וורד דבל קליקים, מחכה מחכה וצועקת פליזז תעשה שהדברים יהיו פועלים, וכשזה לא קרה אמרתי מספיק ודי, ושלחתי מייל לתכנאי, התכנאי השיב באס אם אס בחייאתק אחותי רדי לי מחיי, אוקי אז עוברים לעולם הסלולר, אין בעיה קטן עלי, שלחתי לו אם אם אס עם פרצוף כזה כמו נסראאלה אולי. לפתע נזכרתי בלפטופ הישן, אתו קניתי בשנת תש"נ, הדלקתי ולא להאמין הבחור עבד, אך עם קולות של רעשן. אקספלורר מועדפים גוגל "מה עושים עם מחשב עקשן"? "אין תוצאות מתאימות, האם התכוונת למכשיר מתורגמן"? תגידו התחרפנתם חיפשתי בגוגל לא התקשרתי לער"ן. מייל לאיציק, הודעה באייסיקיו במסנג'ר ובסקייפ הוא מבין במחשבים אין תגובה, אמרתי אוקי אין וורד בלפטופ אבל יש מעבד תמלילים, ימני בדסקטופ חדש מסמך טקסט אוףףף אין וורדארט ומעט גופנים, לא אני לא יכולה לעבוד כך ואיך בדיוק אעשה כותרת לשירים? התכנאי שקיבל ת'פרצוף בסל פון כתב בבהלה אולי בווירוס ננגעת? שלחתי אין מצב, נוד 32, איי די אוור וספייבוט מותקנים ללא מגרעת אז שלח אולי הלוח אם או הכרטיס מסך או הספק, במשהו נגעת? תגיד ת'מטומטם? השבתי, אולי תבוא רגע? ותפסיק לבלבל ת'דעת, לא, עכשיו אני עסוק עם התקנה של אקס פי, ניסיתי כמה בוטים, שהורדתי באמיול, אבל כולם נגועים ברגלות ובטוריאנים, אין זה לא היום שלי, כבר מאוחר ובקומונת "שירה בחרוזים" בטוח כבר כולם ישנים, וגם אם אכתוב לא יהיו לי מגיבים. מתוך קומונת "שירה בחרוזים" כנסו http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=32338

למעלה