שיר מוקדש

צייר

New member
שיר מוקדש

שיר מוקדש לך את האישה שאני אוהב כאשר אני רחוק ממך אני יודע שקשה לי ולך החיים הם לא בדיוק כמו שרצינו אבל אני מרוצה כאשר אני יודע שאת אוהבת אותי אהבה שלנו עמוקה כמו האוקיינוס ויפה כמו השחר גדולה כמו כל היקום כל הדברים שאנחנו עברנו ביחד את מבינה אותי כמו שאני מבין אותך אני אוהב אותך יותר מכל דבר בעולם צייר

Sודית

New member
גם מוקדש.....

אתה ואני..... בלי מילים, מבטים... נגיעות שכאלה... ברגעים אחרים... נפשות מתרגשות... בלי לדעת... רק לגעת... בכל המקומות, בכל הסימטאות, שרואים ולא רואים אתה ואני...אוהבים. סודית מתרגשת.

צייר

New member
סודית יקרה

אני רואה את כל מה שאת מתארת את הסמטאות החשוכות מרגיש את אהבה חש את הארוטיקה באויר את פעימות הלב את אהבה והתשוקה בגוף צייר

צייר חביב

אני קוראת כעת בספר "ימי שלישי עם מורי" מאת מיץ´ אלבום, ספר חכם המסכם שיחות בין מרצה חכם בערוב ימיו לבין תלמיד לשעבר, מצטטת מהכתוב: "הדבר החשוב ביותר בחיים הוא ללמוד כיצד לתת אהבה, וכיצד לאפשר לה להכנס. אנחנו חושבים שאיננו ראויים לאהבה, אחנחנו חושבים שאם נאפשר לה להכנס נהפוך לרכים מדי.... האהבה היא הפעולה ההגיונית היחידה"... תמשיך לאהוב צייר, תמשיך לתת לה להרגיש את סם החיים. לילה טוב

חונה, קראתי את הספר לפני כשנה

ומאד נהניתי ממנו. הקבלה של מורי את מה שקורה לו היא דבר מופלא. אהבת האדם ואהבת החיים שלו נפלאות. לא רבים מאתנו יודעים לקבת את הירידה ואת ההתנתנוונות הגופנית. אני אישית לא הייתי עומדת בזה. דרך אגב, יצא גם הספר של מורי עצמו. טרם קראתיו.

צייר - עוד שיר לאשה אהובה

אישתי היקרה בליבי אלייך המון אהבה
אני יודע שקשה לך כי יצאתי אבל כפי שאת יודעת רק למילואים הלכתי יודע אני שאותי את אוהבת ובלילה כשאני לא איתך רק עלי חושבת אהבתנו כמו האוקיינוס עמוקה ויפה כמו השחר והשקיעה
את מבינה את אשר עם ליבי ואותך אוהב הכי הכי אז קצת סבלנות...חכי לבואי אם אקבל חופש אגיע מיד אהובתי

מק../images/Emo78.gif מילים של אהבה...

בינו לבינה...
כיף להתחיל את הבוקר באהבה. בוקר טוב אנשים

למעלה