שיר מהמם

ניקולי

New member
שיר מהמם ../images/Emo23.gif

זהו שיר חדש של אייל גולן..חיב לקנות את הדיסק אלוהיי/אייל גולן מה אני עושה פה בלעדייך אין לי כלום מלבד האהבה כל הערב מחייג אלייך את לא עונה. הסתגרתי לי לבד בחדר משוגע הולך מפה לשם החיים איבדו כיוון וסדר אין לי עיניין אלוהיי אלוהיי אלוהים לא יודע לאן אלוהיי אלוהיי אלוהים אם תתן לי קצת זמן האורות כבים בחלונות אנשים חולמים על המחר לא יכול לישון רוצה לבכות עצוב לי וקר ופתאום צלצול ואת בדלת תתנצל אומרת מתנצל את אהובתי ואין אחרת די לערפל אלוהיי אלוהיי אלוהים אני לא יודע לאן אלוהיי אלוהיי אלוהים אם תתן לי קצת זמן רק איתך אלך נשוטט בעולם לא יודע איך,לא יודע לאן אנגן לך שיר, אזמזם פזמון את אהבתי עד יומי האחרון אלוהיי אלוהיי אלוהים לא יודע לאן אלוהיי אלוהיי אלוהים אם תן לי קצת זמן........

hip hop soul

New member
זכרונות

עכשיו אני יושב בחדר שלי.שוב פעם נדודי שינה. והזכרונות עולים שוב. מקשיב לשיר Soul ישנים.איזה מוזיקה לכל מה שלא מכיר,אין כמו הזמרת Sade שביל לפתוח את הלב יש עוד מישהו ער כאן?

hip hop soul

New member
למי שלא מכיר

זו הזמרת בשיר המפורסם Smooth Operator.יש לה פשוט שירים שנוגעים לך ללב. עוד זמר גדול שאני שומע עכשיו הוא כמובן Marvin Gaye. אין כמו המוזיקה של פעם. האהבה הכי גדולה של המוזיקה.לא יכול לחיות בלעדיה. יש עוד מישהו ששומע את שתי אלה?

למעלה