שיר מדהים

מורני !

New member
שיר מדהים

יציאת חרום - אלפי ילדים מוכים אלפי ילדים מותים שאין להם קול נרקומנים עם עיניים מתות על כל חלום ורוד יש אלף שחורים זה מדהים איך אנשים עוברים ולא רואים עושים עצמם כאילו לא מרגישים זוועות כל כך ברורות שזה שקוף ועצוב אז בואי נסתכל, נתאדה, נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין בואי נסתכל, נתאדה, נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין כמו שקט מדומה בבתי חולים שקט מדומה בתוך הבתים נשים מוכות בוכות חרש לתוך תוכן כמובן שכל שליט עושה טרור בביתו ויוצא לטפח גינה אלפי בני זונות שצריך לעצור כבר היום אז בואי נסתכל, נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין אז בואי נסתכל, נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין אלפי ילדים מוכים שאין להם קול נרקומנים עם עיניים מתות על כל חלום ורוד יש אלף סיוטים ואימהות בוכות בוכות בוכות כמו שקט מדומה בבתי חולים שקט מדומה בתוך הבתים נשים מוכות בוכות חרש לתוך תוכן כמובן שכל שליט עושה טרור בביתו ויוצא לטפח גינה אלפי בני זונות שצריך לעצור כבר היום אז בואי נסתכל, נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין אז בואי נסתכל, נתאדה נתבונן רגע נתעכב על מה יש ומה אין

מורני..

שיר מהמם..באמת מדהים ודרך אגב.. בהקשר להודעה שלך לזה שאין לך חברים מכאן.. מה אני עז? מההה... מההה... מההההה........ סתם יצא לי לספר לך את הסוד הנורא שלי על הדגים???!!! מורני אני בהחלט רואה בנו חברים! ואת יודעת שאת תמיד יכולה לפנות אלי שצריך.. חולה עלייך בה ביי

הולדן..

ברגעי שפיות שלי אני כן כותב כאן.. ואפשר לראות אותי פה מדי פעם.. אבל אין לי כוונה להעביר לפורום זה את רגעי האי שפיות שלי.. שיש לי מה להגיד אני אומר. אם יפנו אלי מן הסתם אני אגיב.. אז אפשר לומר שאני דייר של קבע פה לא? :) יום טוב ליטון >בעוד רגע של שפיות<

מורני !

New member
ליטון...

שמחה שאהמת את השיר... ובעניין... מחקתי ושללתי א כולם בצורה קולקטיבית, מהמודעות שלי, מהחיים שלי וכן גם מהאי סי שלי. שאני אומרת כולם.. זה לא בדיוק מדוייק.. כל החבר`ה שרושמים כאן נמצאים בחיים שלי על אף שרובם בצאט בחדר 20. יש כמה חבר`ה שלא הייתה התלבטות לגבייהן כמו נאסטי. ויש כמה שאני מתלבטת כי הם שוברים לי את הגבולות שהצבתי סביבי... לא בחוץ ולא בפנים. כמוך. אני מחשיבה חברים אחרת מאשר הכלל. יודעת שאני יכולה לפנות אלייך ואכן עשיתי זאת כמה וכמה פעמים. סומכת עלייך בעיניים עצומות. ואוהבת אותך. כן. אבל... חברים זה משהו אחר מבחינתי. לא רוצה להעליב, לא מנסה לפגוע. רק להסביר. אתה מספיק חשוב לי שאני אתן את הסבר שלי.. ולמעשה רק תגל קיבלה הסבר כזה כמוך. מצטערת שלא החלטתי עדיין מה קורה איתי... לילה טוב.

מורני..

אני מבין אותך.. אבל חישבי... אף פעם לא יוצא לנו (חברים למניהם..) לשבת ולקבוע חוקים כיצד להיות חברים אני אגיד לך מה אני חושב על חברים.. חבר בעיני זה אחד שאפשר לדבר איתו חבר זה אחד שאפשר להתייעץ איתו חבר זה אחד שאפשר לסמוך עליו חבר זה אחד שאפשר לשמוע ממנו ביקורת חבר זה שילוב של הרבה דברים שלפי דעתי יש לנו אותם.. לא.. אני לא מנסה להכריח אותך להיות חברה שלי עכשיו.. אני מכבד אותך אני מכבד את ההחלטות שלך ואני מכבד את המחשבות שלך את לא חייבת לי כלום. אבל לא יודע למה .. איכפת לי.. כואב לי.. ממש כמו לחבר ואם את רוצה את יכולה למחוק אותי...לשכוח אותי.. אבל רק דבר אחד תזכרי.. אני כאן ואני תמיד כאן.. שלך ליטון >חבר?<

מורני !

New member
חברים.

כן. אבל יש כמה דרגות. מסכימה שיש לנו הכל.. אבל אני אחרת.. מצפה לכמה דברים אחרים. תמיד בוחנת את האנשים סביבי - אף פעם לא בוטחת לגמריי. תודה.

t@gel

New member
אהמממ...

לא יודעת מה רק תגל קיבלה... אבל תגל לא דרשה הסבר תגל כתבה לך שהיא מחכה לך בשקט בלי לחץ... תגל לא חברה שלך היא משהו בתוכך והיא הכי מאוהבת בך לעולם...

למעלה