שיר ל- 1984

שיר ל- 1984

כשקין הרג את הבל זאת הייתה אכזבה לכולם, הרי הבטיחו לנו להיות כחול על שפת הים. אז הלכנו לאלוהים ואמרנו לו : תגיד, למה הגויים הורגים אותנו תמיד? ואלוהים אמר: הצחקתם אותי...... בני אדם הם אפס, הם לא אומרים לי דבר, בן אדם זה פחות מעץ, בן אדם זה פחות מעכבר. אתם כל כך תמימים אנשים, עם האמונה שלכם. אתם הרי תמיד מסוממים, בגלל זה אני אוהב אתכם. אז אמרנו לו: בחייך, כבר הרסת את כל העולם, המיקדשים הפכו לבנקים, ןאין מקום שאין בו דם. אין תקווה ואין גם חלום, אין אפילו אשליות, אם אתה לא אוהב אותנו, לפחות תן לנו להיות. ואלוהים אמר: הצחקתם אותי..... בני אדם הם באמת סתם, בני אדם הם כמו חגבים, אני כל הזמן פוגע בהם, והם כל הזמן מקווים. אתם כל כך קטנים, אנשים עם האמונה שלכם. אתם ממש מאמינים, בגלל זה אני אוהב אתכם. נמצא כשעברתי דירה לא זוכרת מי הכותב. אמנדוש.

nightroll

New member
תגיד, עארס

איפה אתה? למה אני לא רואה אותך אונליין? עזוב, אל תטרח. אני צריכה לצאת מהרשת ממילא. האג´נדה שלי להיום: אמבטיה עם מלחי אמבטיה ועם סבון תחליבי מדהים. ללמוד למבחן. ללכת למבחן. להפגש עם הבעל וזוג חברים לצהריים. לאסוף את האפרוח מהמטפלת, לסוע אל ההורים ולשים אותו שם (הילדה כבר שם) ללכת לשבע ברכות. לחזור הביתה נורא מאוחר....

nightroll

New member
תגיד לי, חני

איך יש לך זמן גם לקפוץ אל האמבטיה של נשית, וגם אל האמבטיה שלי?

חניבעל.

New member
נשית לא הגיבה לי...

חוץ מזה האמבטיה שלך יותר קרובה... (ומלחי אמבטיה עושים לי את זה)

ב-ה-צ-ל-ח-ה

יום מעייף לך..חחח
מחזיקה מליון אצבעות..גם של הרגלים..

nightroll

New member
רגע מה...

בין הרגליים לידיים יש לך מליון אצבעות??? איזה מין יצור אתה????

למעלה