שיר לתחילת שבוע

הזהוב

New member
שיר לתחילת שבוע

מאז תחילת שנות ה-90 מופיעה קטי גארבי ותקליטוניה נמכרים היטב ביוון ומחוצה לה. לאור הצלחתה נתבקשה קטי לייצג את יוון בתחרות הארוביזיון ה-38 שנערכה בשנת 1993. השיר היום לקוח מן הדיסק החדש של קטי ועיבודו מצא חן באוזני. שם השיר : Emmones idees (רעיונות מקובעים / רעיונות המעסיקים את המחשבה) ליווי קולי : יורגוס צאליקיס הקישור מקווה שתהנו. שלכם הזהוב.

F a d i

New member
איזו תמונה.....

אופס...התכוונתי איזה שיר..
באמת שיר יפה...עיבוד מענין והגוון קול המיוחד שלה המון תודות לך יקירנו הזהוב אחלה שבוע

ל-rodedy, כנראה שאני עדיין נאיבי...

אבל זה הצחיק אותי לאללה...קישור אליה חה חה חה...

odeliaabut1

New member
חיים זה חסם את זה

חיים תודה ממי על הכוונה התמיד טובה שלך באמת אלב זה לא הוריד אפילו לא במייל ועכשיו נתורתי עם החשק שלי לשמוע את השיר ואין לי איך

הזהוב, איזה יופי של שיר..תודה תודה

האם יש לך בטעות גם את המילים של השיר???...

תמנונה

New member
זהוב תודה על השיר../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

ואני תוהה ככה ביני לביני, האם בשביל לשיר טוב צריך גם להתערטל סטייל פלייבוי??????????? לא שאין לה מה להציג.................. ולא שאני לא מקנאה............... אבללללללללללל. נונה

orna44

New member
תמהתני עלייך נונה

כל אחד ומקדם המכירות שלו וכ"א במה שצייד אותו אלוהים. ברור שאם אתה נראה כמו אנה ויסי יותר קל לך לפתוח דלתות מאשר אם אתה נראה כמו דימיטרה גלני. חושבתני שהגב' גלני נאלצה לעבוד יותר קשה ולהיות יותר כשרונית. ראי "כוכב נולד". מי נבחר בדר"כ? כל חביבי הטיפש-עשרה שנראים טוב. לא שאין אידית פיאף , סזריה אבורה ומרסדס סוסה, אבל את מדונה באים לראות לא רק בגלל הכשרון. ככה זה. אגב, אם את אונאסיס את לא חייבת להיות כ"כ יפה. לה יש מקדם מכירות מסוג אחר.

תמנונה

New member
אורנה44../images/Emo6.gif

אוי כמה שאת צודקת.............. ותגידי לי כבר אמרתי לך פעם שאני אוהבת איך שאת מתנסחת????????????? חנפנית............. אה? נונה

למעלה