שיר לשכנה שלי ...

א פ ר ו ח

New member
שיר לשכנה שלי ...

קם בבוקר בשעה חמש. מתקלח מהר ומייד מתלבש. שואף מהסיגריה, לוגם מהקפה. ומהבית מייד יוצא. קופסא מפח על ראש מקל. כפפה על היד כי צריך להיזהר. לשדה הסברס רץ מהר. סברס סברס טעים וגם בריא. סברס סברס הפרי העממי. סברס סברס בבית ובחוץ. סברס סברס אפילו אם יש קוץ. חוזר הביתה שמח ומאושר. ערמה של סברס מעטרת ת´שולחן. והשכנה שלי היפיפיה... בגלל הסברס אליי היא באה... לוקח סכין ובאומנות קולף. מסדר על הצלחת...אאחח איזה כייף. אחד אוהב לדוג. אחד אוהב לשחות. ואני אוהב סברס לקטוף... סברס סברס טעים וגם בריא. סברס סברס הפרי העממי. סברס סברס בבית ובחוץ. סברס סברס אפילו אם יש קוץ. ( ואתמול בכלל הצעתי לה טוסטים
)

נעלמתקה

New member
אפרוח ..יפה כתבת ../images/Emo24.gif

ככה לאט תכבוש את ליבה יום ראשון סברס , בריא טעים מרענן יום שני טוסטים עם גבינה וזיתים יום שלילי ...איזה עוף בתנור .. וכן הלאה .... עד ש.. ובהצלחה

מתוקית.

New member
אפשררררררררררר

סברס קר יה אולוהיםםםםםםםםםםםםםםםם איך בא לי סברסיםםםםםםםםםםם יהההההה קר יכולה לפרק קערה מלאה בסברסים אממממממממממ גם טוסט הוא טעים אבל סברסססססססססססס יאמיייייייי אפשר להיות השכנה שלך

מתוקה39

New member
אפרוח

חבל שאני לא שכנה שלך, לטעום מהסברס. תהנו ממנו במקומי
מתוקה39

א פ ר ו ח

New member
אהלן מתוקה שלושים ותשע../images/Emo13.gif

נחמד לפגוש אותך פה תבואי לבקר כאן בקביעות... נישמור לך סברס :)

לו הייתי סברס ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

איזה מזל יש לשכנה וכמה כייף לה יה בה דה בה דה!!! שולחת לך סל של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים.. תן לה מידי פעם עוגית אחת... והיא שלך .. עד עולמים רק טוב!!!

למעלה