שיר לשבת ...

טורטיתת

New member
../images/Emo42.gif

קח לך אישה / (שלמה ארצי ושלום חנוך ) אני רוכב, לא יתפסוני חי כן אני זוכר אותה איתי, רוכבת איתי אני עוזב, אולי כהו עיני והיא עומדת שם צוחקת אלי. קח לך אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך, קח לך אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך. אני רוכב השמש בגבי. כן, אני מרגיש אותך איתי כאילו עכשיו הזמן עוקב וכבר נוגע בי ואין כבר דרך להמשיך ולרכב. אולי אשוב בצהרי היום כן, אני זקן יותר ואת זוכרת אותי זה לא עצוב כשמסתיים חלום זה לא עצוב כי את נשארת איתי. קח לך אישה... http://www.youtube.com/watch?v=kyvX18dfdE0 מספיק מואר
אור והאהבה לשבת מאחלת לכולן.

שיר לשבת ...../images/Emo168.gif

כשתבוא אהבה יהודית רביץ מילים ולחן: סיון שביט אני רואה אותך יושב לבד בקפה מסתכל לצדדים כל הזמן אבל בעצם לא רואה את מי אתה איבדת מה היה שם שחיפשת ותמצא במרחק של נשיקה כשתבוא אהבה, תבוא אהבה הלאות המרה תתעורר לשמחה כשתבוא האהבה, תבוא אהבה הכאב הצורב יתקהה לתוך שכחה כשתבוא אהבה אני רואה אותך מחכה בתחנה כבר מזמן לא חייכת לא לבשת שמלה האם את עוד זוכרת לאן את ממהרת הכל נמצא במרחק של נשיקה כשתבוא אהבה, תבוא אהבה... אם תאחרי רק הפעם אם הבוקר הזה לא תמהר לקפה ובפינת הרחוב שתי דרכים תפגשנה לרגע ופניכם יתשקפו זה בזו ולשנייה מתוקה אין מרחק לנשיקה ששבת שלום שבת של אהבה ושמחה

hope246

New member
היא בדרך .... ../images/Emo13.gif

אחלה בחירה לשיר לשבת . שבת שלום !

טורטיתת

New member
../images/Emo168.gif שיר לשבת.

" אז מה מחבר בסופו של דבר שני אנשים יחד צל חלומות, משקל העבר משא של בדידות ופחד.."
שבת שלום

מיטל225

New member
השיר שלי לשבת- מוקדש לnuritpm..

הבוקר הבנתי הילה זיתון מילים: עמית צח לחן: עמית צח הבוקר הבנתי שהחיים שלי בנויים על אשליה הבוקר הבנתי שהלב שלי בחוץ בהשכרה ומה שיש ומה שאין, מספרים אותו דבר בתוך הראש הוא מסתנן הסיפור שלא נגמר הבוקר הבנתי שהמסלול שלי מוביל לשומקום ומה שבניתי על יסודות רכים נופל היום אז מה נסגר ומה נשאר מה עובר עליי כעט, ומה עושים שלב נשבר ויוצאת כל האמת הבוקר הבנתי שכולנו מסתכלים אותו דבר הבוקר הבנתי שאף פעם לא יהיה לי מאוחר ומה שלב יכול לתת גם יכול להשתנות כשהמשחק בזמן אמת המילים נעלמות הבוקר הבנתי על מה שקודם התעקשתי אוותר ומה שחשוב לי זה לא מה שחשבתי שחשוב יותר אז מה באמת כבר משנה אנשים כבר לא יודעים כשהכיוון קצת משתנה אז יוצאים יוצאים מהקווים הבוקר הבנתי שכולנו מסתכלים אותו דבר הבוקר הבנתי שאף פעם לא יהיה לי מאוחר ומה שלב יכול לתת גם יכול להשתנות כשהמשחק בזמן אמת המילים נעלמות הבוקר הבנתי.. הבוקר הבנתי, הבוקר הבנתי אוו.. אוו.. הבוקר הבנתי הבוקר הבנתי שכולנו מסתכלים אותו דבר הבוקר הבנתי שאף פעם לא יהיה לי מאוחר ומה שלב יכול לתת גם יכול להשתנות כשהמשחק בזמן אמת המילים נעלמות הבוקר הבנתי.. הבוקר הבנתי... למי שרוצה להאזין http://www.youtube.com/watch?v=x6rxlUiynO4 מקסימה, אף פעם לא יהיה לך מאוחר... אוהבת אותך באמת, בהצלחה בדרכך...

nuritpm

New member
תוווווווודה יקרה שלי!

די כבר היום, כולכן מרגשות אותי ככה! תמשיכו... אין מילים לתאר, מצאתי בית חם! חיבוקים לשבת רגועה ונעימה נורית

למעלה