שיר לפתיחת שבוע

DORONUSH2

New member
שיר לפתיחת שבוע

שלום רב.,
חופשת פסח , ויש יותר זמן לכתוב בפורום.
ולשיר השבוע אני ממליץ מתול הסרט CLAMBAKE
האזינו לשיר YOU DONT KNOW ME
שיר רומנטי מקסים.
ישנן שתי גירסאות, גירסת האולפן וגירסת הסרט, אבל אל תסתבכו, מה שנותן היו טיוב.
רחלי האם ניתן לקבל את הקישור ?
דורון

רחליקה 5

New member
המלצת דורון

בקישור...
You Don't Know Me

Jen74

New member
תמונת השבוע

בממפיס כמו באירופה.

איך הוא היה נראה עם זקן כמו של הרצל?

Jen74

New member
זה כנראה לא בממפיס

לפי הבניינים ברקע זה יכול להיות גם ניו יורק או מקום עירוני אחר.

רחליקה 5

New member
לא בממפיס.... התמונה צולמה ב....

התמונה צולמה בהוואי ,, בהונולולו במלון הילטון בשנת 1961 ...

כידוע אלביס
אהב מאוד את הוואי... (גם אני )

GM1988

Well-known member
התמונה החזירה אותי לתמונה של מרילין

על רקע ניו יורק

גיא,

אף פעם לא קראתי שאלביס ומרלין נפגשו,
אבל מאד אוהבים המון לתצרף ת'אגדות

GM1988

Well-known member
לפני כמה שנים נתקלתי בתמונה משותפת

של אלביס ומרילין. זה היה כמו ברחוב של תחנת רכבת או משהו, והם היו מחובקים, עם מבטים קרובים אחד לשנייה.
זה ממש תפס אותי. התמונה מעבירה הרגשה שזה צולם באמת מתישהו באיזה סצינה של סרט או פוטושוט וכדומה.
אני עד היום חושב שזו התמונה היפה ביותר שאפשר לפנטז עליהם, ודבר נוסף, היה איזה "עד", שלפחות קורא לעצמו כך,
שהוזמן לפגישה עם מרילין, ואמר שלקח לו זמן לצאת מחדר המלון שלה, שבו הם היו, כביכול, לבדם.
מה שכן, הוא ציין שברגע שהחליט לזרז את אלביס לצאת ולחזור חזרה, המספר ראה את אלביס בחדר אותו המלון בהלבשה תחתונה ואת מרילין מחוסה בשמיכה, ושהם נורא צחקקו וכו'...

לרגע לא יכולתי להאמין לסיפור, מאחר ומרילין, לפי אותה שנה, 1956, נשאה לבעלה השני, ארתור מילר, וזה לא לפי האופי שלה היה לעשות משהו דומה.

נכון גאי,נתקלת בתמונה כשאני הבאתי אותה לפה או

בקומונה של ליז שהיתה פעם,
זה רק פוטושפ מוצלח של תצריפן עם דמיון רומנטי,

GM1988

Well-known member
רחליקה ואוווווו מאיפה התמונה?!

אני לא זוכר שאי פעם ראיתי אותה. האם זה משהו חדש ? מאד יפהההההה

איזה כיף שמעת לעת מגלים דברים חדשים אודות שתי הדמויות המפורסמות האלה!

אגב שיתוף קצר,

יצא סרט חדש לאקרנים, שזכיתי לראות בטרום בכורה בסינמטק, ששמו "באהבה, מרילין".
מדובר בסרט דוקומנטרי, אשר מציג את הסיפור של מרילין כילדה, וכמובן כשחקנית וחושפת לראשונה מזה שנים! את היומן האדום שניהלה במשך תקופה, ובה חלקה זיכרונות ומחשבות שלא היו ידועים לאיש.
מה שמאד מרשים בסרט, זה שלקחו את הרשימות הנבחרות מהיומן, והחיו באמצעות דקלום בעל פה של שחקנים מוכרים, שגם הופיעו בחלקים האלה, וממש שיחקו את הכתוב. זה היה מאד יפה, והיה מלווה במוסיקת רקע כלשהי לעתים.
כמובן הסרט גם הציג וידאו קטעים נדירים שלא נראו מאחורי הקלעים של צילומי סרטים, ראיונות וכדומה...

ברור לי שהסרט לא ילהיב אולי אנשים שאינם מוכרים עם מרילין, אבל בעיניי זה סרט שאני אישית הלכתי והייתי ממליץ לראות, לא בגלל השם של מרילין בלבד, אלא בגלל שיש שם סיפור מדהים מחיי כל אדם שיכול לקחת מזה משהו לעצמו ולהכיר גם באישה המיוחדת הזו שמעבר לתמונות וסרטים הייתה גם מלאה בשפע של תובנות ומחשבות שלעתים מוזכרים ומצוטטים.

רחליקה 5

New member
גיוששש .. התמונה

הורדתי את התמונה מפייסבוק ...
בטכנולוגיה המופלאה העכשווית ,, מחיים מחדש את האגדות אלביס
ומרלין...
תמונות אדירות .....
תמונה נוספת בשבילך...

GM1988

Well-known member
עכשיו לא זוכר איפה ומתי

אני זוכר שאפילו בעצמי חיפשתי תוצאות לקונספט השמות של אלביס ומרילין ונפתחה לי התמונה הזו, או שבאמת ראיתי אותה באחד השיתופים שלך בקומונה שפתחתי אז, בכל מקרה זו ה-תמונה שמאד זכורה לי ועשויה גאוני!

תודה שוב על התזכורת

למעלה