שיר לסופשבוע

STEVE NASH

New member
שיר לסופשבוע

רק אני חושב שהחולם הוא בין השירים היפים של עמיר אם לא הכי טוב? המילים שלו פשוט מדהימות והפזמון בכלל כזה נכנס לנשמה וסתם משהו שחשבתי, האלבום שלכת מפוצץ בשירים מופלאים, יותר מסתם דיסק של עמיר לדעתי. זה הדיסק הטוב של עמיר וללא ספק אחד הדיסקים הגדולים במוזיקה הישראלית בכל הזמנים.. איפה יש עוד שירים כמו שעה של אור? סיפור בדוי? מישהו אחר? ואלה לא המפורסמים מהאלבום.. "שקוף בתוך החושך, כמו עוד סתם אחד מהטועים שמחפשים דבר שלא קיים והחולם דואג רוצה לדעת מה עוד יאסוף עד שישכב לישון, ישכב לישון.." איזה מילים של גאון.

ofertsemah1

New member
תגובה ל steve..

לא רק אתה חושב ככה.. זה אחד מהשירים שאני הכי אוהב של עמיר.. שיר שנכנס לנשמה.. מבחינת מנגינה וטקסט.. יש לך טעם טוב אחי...

leka27

New member
שיר חזק

לדעתי, אחד השירים העצובים של עמיר, המילים שלו פשוט קורעות. וכבר כתבתי פעם שהייתי די בהלם כשהוא שר אותו באחד מסבובי ההופעות האחרונים. זה שיר שאני לא שומעת סתם, בכלל את הדיסק הזה אני שומרת למוזות מסויימות בלבד...

STEVE NASH

New member
מעולם לא שמעתי אותו שר את זה בהופעות

זה דווקא יכול להשמע מעניין. הוא הצליח להגיע לגבהים ההם של הפזמון?

מגןימני

New member
שיר ענק

בדרך כלל שומר את השיר הזה לתקופות מסוימות ועצובות... פשוט שיר ענק וקורע.. מדכא אבל נכנס לנשמה...

STEVE NASH

New member
יש שיר אחד של עמיר שאני שומר לתקופות עצובות

וזה קסם מהאלבום רק את.. לגבי החולם, לא ממש הצלחתי להבין את הפזמון, מישהו יכול לעזור?

אחי כמו שאמרו...

לא רק אתה חושב,פשוט אף אחד לא אמר את זה לפנייך נראלי... זה אחד ה-שירים....נכנס לתוך הנשמה,אני שומע את השיר הזה הגוף והנשמה עוברות מהפך... בכלל הרבה פעמיים במצבים מסויימים רק שיר של עמיר יכול לעזור לי... גם השיר האחרון מישהו אחר זה שיר ענקק! "פוחד עד מוות לא להיות איתך,פוחד כפליים שתהיי שלי"

STEVE NASH

New member
מצעד שלכת שלי בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה

המשך מחר בינתיים אתם מוזמנים להגיב

Takamatsu

New member
תגיד לי איך אפשר לבחור אלבום של עמיר?

מה עם הכל עד לכאן? שירים מושלמים ברצף מה עם אותו מקום אותה הרוח גם עוד מיליון שנה לא יעשו כזה אלבום ועוד ועוד ועוד כל אלבום אדיר ולגבי החולם בהחלט שיר ענק אבל זה הרבה אומרים מה עם היצירת מופת המושלמת מחילה שבאמת אני לא מבין איך אחרי דבר כזה שאר זמרי הארץ לא פרשו

STEVE NASH

New member
כל האלבומים של עמיר הם מדהימים

ואפילו יותר מזה. תכלס אפשר לכתוב כמה מילים שאנחנו רוצים, עד שלא שומעים את הדיסקים שלו לא באמת מבינים מה הוא יכול לחולל לנפש.. אבל מכל האלבומים לשלכת התחברתי הכי הרבה, אני יכול להגיד לך שגם אותו מקום אותה הרוח זה אלבום שאני מחזיק ממנו בטירוף וחבל שהוא לא הצליח יחסית כי יש בו שירים פשוט מצמררים.

למעלה