שיר לנינט טייב

אלעד982

New member
שיר לנינט טייב

שלום רב לכל חברי הפורום, אני קראתי/שמעתי (איך שתרצו) את השיר של ערן על נינט טייב, רציתי לתרום את חלקי האומנתי בעניין, עם זאת הבחנתי בחוסר שביעות הרצון שלכם/שלכן מכל המקרה וההמולה סביב השיר, ברצוני לפרסם שיר על נינט טייב הנהדרת והאהובה על כולנו (כל הזכויות שמורות) ללא כל כוונות מוניפולטיביות, לשיר אגב אין לחן, כל מי שמתעניין בשיר או שרוצה להגיב מעבר לפורום אני אפרסם מייל בסוף העמוד. אם כן- "רגע של תקופה" - השיר מוקדש לנינט טייב מילים: אלעד982 עכשיו שנזכר ברגע שראיתי אותך כמו ברגע שכאב לי כל כך זוכר את העומק בענייך ואת הקשת שקשטה את פנייך האור שלך הביא בי את החושך ובחושך הזה לא מצאתי מקום היו ימים כמעט שרציתי אלייך באתי ושוב עזבתי היו רגעים חוויתי על מפתן אותו שער של אובדן וכבר שרציתי לברוח מהכל כבר הספקתי לשכוח, ונזכרתי בכל בימים של חיפוש הייתי שבוי אינספור לילות אני הייתי תלוי והרגע שאיתך יזכר לי כמו תקופה ועד שנפתחתי נסגרתי בחזרה ילד שאל אל הדרך הוא ודאי ישכח זאת כשימצא והרגע שאיתך יזכר כמו תקופה. אימייל: [email protected]

ג ב ש ו ש

New member
שיר ממש יפה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

זה בסדר,אתה לא היחיד שכותב שירים לנינט ואכן מתכוון שזה יהיה אליה. ברישמי יש אשכולות שמלאים בשירים אליה. כל הכבוד

daniel rubin

New member
שיר מאוד יפה../images/Emo13.gif../images/Emo181.gif

מחכה כבר ללחן.. אבל עדיף עכשיו לא לעשות ממנו סיפור והכל.. אחרי מה שקרה עם "ערן" אז נינה לא כל כך תעריך את השיר.. צריך לחכות קצת..

דינדש

New member
שיר יפה! ../images/Emo13.gif יש לך כשרון! ../images/Emo9.gif

רק אני לא מצליחה לכתוב שירים? :-\

למעלה