שיר למען ´שינוי´!

ערב רב

New member
שיר למען ´שינוי´!

הופיע בוואי.נט, יוני חפר שלח שיר למען שינוי: אדוני השופט אדוני השופט זאת האמת וכל האמת אז למה אתה לי איראן רושם רק שינוי תתקן רק שינוי תתקן השתחררתי מצהל חזרתי מחול יצאתי לבלות עם חברי בקניון אך כשהגענו בערב למכון הבריאות לפתע הופיעה משמרת הצניעות אדוני השופט אדוני השופט זאת האמת וכל האמת אז למה אתה לי איראן רושם רק שינוי תתקן רק שינוי תתקן הלכתי ללמוד לרכוש השכלה מי יודע אולי אפילו אשיג תעודה אך כשרציתי עזרה מהמדינה אמרו לי רק אם תגדל זקן ותשים כיפה אדוני השופט אדוני השופט זאת האמת וכל האמת אז למה אתה לי איראן רושם רק שינוי תתקן רק שינוי תתקן בשביל הפרנסה אני ויוסי פתחנו בית קפה הכנו הכל עבדנו קשה אך כשהגיע ערב יום שישי הגיעו פקחים וקנסו את יוסי ואותי המצב הביטחוני די בהול קראו לי למילואים להגן על הגבול אך בזמן שאני טוחן 30 יום במארבים בכנסת נתנו פטור לאברכים אדוני השופט אדוני השופט זאת האמת וכל האמת אז למה אתה לי איראן רושם רק שינוי תתקן רק שינוי תתקן אדוני הבוחר אל תהיה כזה פיל למה בחילוני אתה לא מאמין רק לא איראן למען השם רק שינוי תתקן רק שינוי תתקן רק "שינוי" תתקן רק "שינוי" תתקן!

דהבה

New member
אז נניח שאלה התוצאות

אופטימי מנקודת ראותה של שינוי, לא? 59 לגוש הימין - אינם יכולים להקים ממשלה 61 כל שאר המפלגות מיצנע מקים ממשלה עם קואליציה של 49 מנדטים ותמיכת 12 מנדטים של הערבים מתכון לבחירות חוזרות תוך מספר חודשים

אשרינו תוצאות מעולות שכאלה

ממשלת אחדות אמיתית של ליכוד עבודה ושינוי במרכז. לא ימין קיצוני ולא שמאל סהרורי והכי חשוב - הזדמנות היסטורית לסיים את ביזת התקציב הציבורי.

דהבה

New member
אם ממשלת אחדות

אז כבר יותר סביר: ליכוד, עבודה חלק ממפלגות הימין ומפלגות דתיות בקיצור מה שהיה הוא שיהיה

ערב רב

New member
שים לב שגם בתחזיות הורודות ביותר

הגוש החרדי ימנה 12 מושבים מול 13 של ´שינוי´.

את גרועה בדיוק כמו שונאייך

אם מישהו היה מצייר כאן דמות סטריאוטיפית של יהודי חרדי ודאי היית נזעקת וצועקת כמו כרוכיה "אנטישמים אנטישמים" אבל שאת נוהגת באותה צורה בדיוק זה לגיטימי.... ועל זה נאמר - גזענים יש משני הצדדים.

דהבה

New member
קצת הגזמת

רציתי כבר ללכת, פתאם ראיתי את ההערה שלך לצורך האיזון - תרשים חדש

דהבה

New member
איפה אני אמצא תמונה כזו?

טוב שהוספת חיוך לתגובה לא, אני כבר עייפה וצריכה עוד לעשות קניות בסופר אבל מה אתה חושב לגופו של עניין?

אני חושב שבסוף יהיה טוב

בסוף שינוי תעשה ותשפיע והמדינה תראה טוב יותר... לגבי מה שאלת? לדבי הקואליציה? אני לא נביא...נחכה ונראה

למעלה