שיר לכת שזור אור

ד ר א ל

New member
שיר לכת שזור אור

לכבוד החג המתקרב מביא לכם שיר שכתב והלחין שלמה קאלו. (מתפרסם בשירון בהוצאת דע"ת) שיר לכת על פגישתו עם זכאי-בן-זכאי קומתו דלה נדחף מן הֶהמון על אילן עלה להביט בָּאדון (הפזמון שחוזר פעמיים רצוף) לא הספיק הוא להביט והנה אליו כשני כוכבי שביט מביטות עיניו קומתו דלה.... "זכאי-בן- זכאי", אזי קרא לו בקול "רד מהר ובוֹא אלי!" "אינני יכול! קומתו דלה... קומתי שׁפָלָה ועוד שׁפָלים מעשי די לי במראה ההוד שראו עיני! קומתו דלה... די לי שזכיתי בָּךְ ולו מרחוק! די לי בקולךָ הזך חרות בו וצחוק!" קומתו דלה... התהלוכה עמדה (כי הוא נעצר) הסה אֶרֶץ, נרעדה נרעד כל בשר קומתו דלה.... "זכאי-בן-זכאי!" - קרא "הקבל את פני! זכאי-בן-זכאי!" - תבע "עמוד לפני!" קומתו דלה.... אין כקומתך קומה - נושקת שחקים ועמה יזהיר אורם של המעשים!" קומתו דלה... זכאי-בן-זכאי כרע דומם לרגליו רוח-מערב פרעה שערו השׂב קומתו דלה... מן האור ששם נבע רבים הִתְעַוְרו זכאי-בן-זכאי גבה כגובה ההוא קומתו דלה... האם מישהו נזכר במקור בברית החדשה?

salt of earth

New member
שיר יפה

מדובר כמובן על זכי מיריחו ואיש אחד, זכי שמו, שהיה מוכס ראשי ואיש עשיר, 3 השתדל לראות מי הוא ישוע ולא יכול בגלל ההמון, שכן היה נמוך קומה. 4 הוא רץ הלאה לפנים ועלה על עץ שקמה כדי לראות אותו, כי באותה דרך עמד ישוע לעבר. 5 כאשר הגיע ישוע למקום, הביט למעלה ואמר לו: "זכי, רד מהר, כי היום עלי לשבת בביתך." 6 הוא ירד מהר וקבל אותו לביתו בשמחה. 7 כשראו זאת התלוננו הכל ואמרו: "אצל איש חוטא הוא בא להתאכסן!" 8 עמד זכי ואמר אל האדון: "אדוני, הריני נותן את מחצית נכסי לעניים, ואם עשקתי איש אחזיר לו ארבעתים." לוקס 16:2-8

ד ר א ל

New member
שלום שפרד

יש לי הקלטה בביצוע של חובבים. אולי ניתן להעביר אותה לאינטרנט אני צריך לקבל רשות מאת המוציא לאור של הקלטת (זאת הקלטה די ישנה)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסבבה..פשוט מעניין תמיד לשמוע שירים כשהם

עם לחן
תודה

למעלה