שיר לכבוד השביתה

alpha80

New member
שיר לכבוד השביתה

יותר נכון הלהקה הזו, היא אף פעם לא שובתת. גברים בעבודה - OVERKILL
I can't get to sleep I think about the implications Of diving in too deep And possibly the complications Especially at night I worry over situations I know will be alright Perahaps its just my imagination Day after day it reappears Night after night my heartbeat, shows the fear Ghosts appear and fade away Alone between the sheets Only brings exasperation It's time to walk the streets Smell the desperation At least there's pretty lights And though there's little variation It nullifies the night From overkill Day after day it reappears Night after night my heartbeat, shows the fear Ghosts appear and fade away I can't get to sleep I think about the implications Of diving in too deep And possibly the complications Especially at night I worry over situations I know will be alright It's just overkill Day after day it reappears Night after night my heartbeat, shows the fear Ghosts appear and fade away​

newave

New member
זה נכון

שהשביתה עד יום שלישי???? עדי תתכונני...

greenzg

New member
מה קורה עם טוריגן?

מה ישמור על ילדינו הרכים?? אני מציע שאת המסיבה נערוך בבוקר (כמו במלחמת המפרץ) והיא תהיה עם ילדים. על הבר יהיה במבות ויוגש חלב ושוקו

newave

New member
נלביש אותם בשחור?

נעמיד להם את השיער עם ג'ל ונצבע כל קוץ בצבע אחר

turrican

New member
היום לא יהיה טוריגן

היום קמתי ב-10 וחצי בגלל שהילד הרשה לי.. שאר הילדים קמו מוקדם יותר אני מניח.. אז כנראה שלא יהיה טוריגן היום. הם יישארו אצל ההורים.. מחר ההסעות כרגיל להרצליה או כפר שמריהו .

newave

New member
ידעתי שאי אפשר לבנות עליך

יש אנשים שהשעות האלה הן אמצע היום אז בבקשה קצת להתחשב...

turrican

New member
הייתה עוד סיבה שלא פתחתי את טוריגן

הסייעת שלי לא יכלה להגיע כי אין לה אוטו ויש השבתה של התחבורה.. מה אני יכול לעשות? לא נורא אני מכין את הגן למחר.. חבל עמדתי להשמיע לזעטוטים אחלה מוסיקה היום.. אפילו קוקטו טווינז להתחיל את הבוקר.

Ice machinE

New member
הלכתם כבר להוציא כסף? ../images/Emo163.gif

מסתבר שעמי שראל הלך ושדד את כל הכספומטים מהכסף בגלל השביתה. אני הוערתי באמצע הלילה (לפני חצי שעה) על ידי אמא שלי שאמרה לי ללכת להוציא כסף.

turrican

New member
באמצע הלילה = לפני חצי שעה

אהלן אייס אהבתי את זה.. תראה אני מבין אותך..גם בשבילי עד 10 בבוקר נחשב לילה.. רק במקרים קיצוניים אני קם לפני אבל אל תשכח שבלילה אני קם לפחות פעמיים ל-20 דקות (ולא חשוב למה!) וזה שובר לי את כל השינה.

turrican

New member
למה שיהיה לי בושה..

אני קם שהילד שלי אומר לי לקום.. למה לי לקום לפני זה?? יש לי מקום עבודה שקורא לי ? חוצמזה אני בייביסיטר מעולה וזו עבודה לא קלה כפי שאת יודעת..

newave

New member
תקום מתי שאתה צריך לקום...

הן אף פעם לא התחשבו בזה שאני עובדת או לא ולמרות שהן קמו בלילות (עד היום), היום שלהן (שלנו) מתחיל ב- 5:30. ומספיק עם הקיטורים הפולניים האלה...

turrican

New member
יש לך כספומט

מתחת לבלטות לא?? האמת רק עכשיו אני מבין למה היה תור ארוך של מכוניות לתחנת דלק בטח יש שיבושים גם בדלק. איזה ראש הסתדרות גאון יש לנו.

למעלה