שיר להעביר

שיר להעביר

מה סלים עושה פה לא יודע ? מה זה בכלל אני שואל מכל הכיוונים אני שומע! טועמה פה זה ארץ ישראל! פה זה ארץ ישראל טועמה פה זה מדינת היהודים אני שונא אותך סלים טועמה אני שונא את כל הערבים!!! פזמון : אך יארב יארב , אך יאוול יאוול אני אוהב את בית"ר!! שונא את הפועל!

עוד

אני אוהב אותך בית"ר! אני אוהב אותך בית"ר! אני אוהב אותך בית"ר! מה סלים עושה פה לא יודע ? מה זה בכלל אני שואל מכל הכיוונים אני שומע! טועמה פה זה ארץ ישראל! פה זה ארץ ישראל טועמה פה זה מדינת היהודים אני שונא אותך סלים טועמה אני שונא את כל הערבים!!! פזמון : אך יארב יארב , אך יאוול יאוול אני אוהב את בית"ר!! שונא את הפועל! אוווווו נשבענו לאהוב את המנורה תמיד טועמה הוא שאיד אני חבר בגווווווב א - ר - י - ו - ת! הקופים הירוקים ! מטדי לא יוצאים חיים ! ברוך הבא לגיהנום ומי שלא קופץ אדום! תמיד איתי בית"ר בית"ר את כמו אוצר! ירושלים של בית"ר דבר יקר ב נ ש מ ת י בית"ר בית"ר ב נ ש מ ת י אני רואה צהוב רק בעיניים אני שרוף על בית"ר ירושלים את הקבוצה הזאת לא מנצחים בית"ר ירושלים הם האלופים! אוווו אוו או בית"ר הדגל של המדינה!!!!!! למי שיש עוד רעיונות שיכתוב!

עוד

אני אוהב אותך בית"ר! אני אוהב אותך בית"ר! אני אוהב אותך בית"ר! מה סלים עושה פה לא יודע ? מה זה בכלל אני שואל מכל הכיוונים אני שומע! טועמה פה זה ארץ ישראל! פה זה ארץ ישראל טועמה פה זה מדינת היהודים אני שונא אותך סלים טועמה אני שונא את כל הערבים!!! פזמון : אך יארב יארב , אך יאוול יאוול אני אוהב את בית"ר!! שונא את הפועל! אוווווו נשבענו לאהוב את המנורה תמיד טועמה הוא שאיד אני חבר בגווווווב א - ר - י - ו - ת! הקופים הירוקים ! מטדי לא יוצאים חיים ! ברוך הבא לגיהנום ומי שלא קופץ אדום! תמיד איתי בית"ר בית"ר את כמו אוצר! ירושלים של בית"ר דבר יקר ב נ ש מ ת י בית"ר בית"ר ב נ ש מ ת י אני רואה צהוב רק בעיניים אני שרוף על בית"ר ירושלים את הקבוצה הזאת לא מנצחים בית"ר ירושלים הם האלופים! אוווו אוו או בית"ר הדגל של המדינה!!!!!! בגשם בשמש ,באש ובמים באתי לראותך,ביתר ירושלים באתי חולה,באתי עצוב באתי גם שלא היה כל כך חשוב אין דבר שגרם לי אותך לפספס גם בנפילות לא היתי כועס בדרכי האחרונה ליוויתם אותי כובע לראשי ומעיל לגופי אני מאיר דרככם מלמעלה הגוף לא שם, אך הלב שם נותר אל תשכחו לעולם את הסבא שחיי ונשם כל חייו רק את בית"ר לא נכנעתי לחולי ולא לגיל הסתובבתי בעיר היה יום רגיל המעיל הצהוב התערבב לפתע עם דם מסביב היו המון שברי אדם הכניע אותי יד הגורל בחיים כמו בכדורגל, הכל רק מזל הייתי נותן הכל בשביל עוד שבת בשבילי בית"ר ירושלים אלופה היית ונשארת אני מאיר דרככם מלמעלה הגוף לא שם אך הלב שם נותר אל תשכחו לעולם את הסבא שחיי ונשם כל חייו רק את בית"ר

למעלה