שיר לבוקר B-)

שיר לבוקר B-) גולני שלי הוא טורי אנשים...... גולני שלי היא שמות ופנים..... מקומות וזמנים וקולות משונים..... השבים ועולים למולי..... גולני שלי היא מלחמת שחרור.... גולני שלי היא אותו הציבור..... של מצליח , יעל , של כל עם ישראל...... השבים ועולים למולי..... גולני שלי היא מלחמת קדש...... גולני שלי היא רפיח ואש..... ובששת ימים אל תל פחר נעים.... אל התל הניצב למולי....... גולני שלי היא גם יום כיפורים.... היא מוצב החרמון בפסגת הערים.... רובאים שירו ורעים שנותרו..... בצידי הדרכים למולי.... גולני שלי אגדה וסיפור.... גולני שלי ללא אות ועיטור.... של אתמול שעבר ותקוות יום מחר..... השבות ועולות למולי..... (מילים : ע.אטינגר )

שווארמה

New member
על גבעה של גבעתי מתחת לעץ של גולני יושב צנחן ומפנטז על הבנות של הנח`ל חחחחחחחחחחחחחחחחח כשהייתי בסדיר (נכון, הייתי בנח`ל) שמעתי את זה פעם ונזכרתי עכשיו

אני מכיר גרסא אחרת... על גבעה של גבעתי, ליד נחל של נח``לאוי, מתחת לעץ של גולני, יושב שריונר, ומבלה>אחרי צנזורה< עם חברה של צנחן. אתם יכולים לנחש איפה אני הייתי...

ומשהו שונה.... הצנחנים חושבים ומסתערים גולני מסתערים ואז חושבים גבעתי חושבים להסתער הנח``ל חושבים שהם מסתערים

לא מתנצל - זה רק בדיחה אמנם אני עתודאי, אך עשיתי טירונות קרבית נחלא``וית. אין לי בעיה לצחוק על כווווווולם....ובטח שעל עצמי, או על אח שלי הגולנצ`יק. קבלו 2 בדיחות: 1. מה הראשי תיבות של נח``ל.? אם חשבתם ``נוער חלוצי לוחם``...טעיתם נח``ל = ``נתקלתם? חכו לגולני`` 2. ואם בגולני עסקינן גם כן: הסיפור מספר על גולנצ`יק שטייל על החוף, ופתאום רואה בקבוק. פותח אותו, ורואה שד עצום שמודה לו ונותן לו 3 משאלות. הגולנצ`יק בלי הרבה לחשוב מבקש: אני רוצה מחסנית שאינה נגמרת. פוף, מופיעה מחסנית, הגולנצ`יק טוען אותה לרובה ומתחיל לירות, יורה צרורות, יורה באוויר, מכוון בכל מצבי הקליעה האפשריים....בודק, בוחן וכו`.....ולשד מתחיל להימאס מלראות אותו יורה, ויורה. השד מזכיר לו שיש לו עוד 2 משאלות. הגולני נזכר בשד ואומר: ``יודע מה? תן לי עוד 2 כאלו``

שווארמה? הייית חובש גדודי בנחל??? ואני לא ידעתי??? גם אני היתי וזה קארל המממ סתם לידע כללי מה עם יומשישי אתה בא לאסוף אותי? לעשות צמות?

ממש לא.. זה מארמית. בדיוק כמו `דוגמה` ו`דוגמא`. שתי הצורות נכונות. אקס קור

למעלה