שיר לבוקר (טוב!)

זיו25

New member
שיר לבוקר (טוב!)

השד יצא מהבקבוק יום אחד שטוף שמש יצאתי לפארק לאחר שבקושי ישנתי אמש נתתי לקטנה לשחק קצת בחול הסתכלתי על הרקיע הצבוע כחול כלב עבר, משאית מצפצפת והקטנה שלי, מביטה בפליאה בעלי השלכת נופלים הם אט אט ממרומי העץ והיא מביטה, בעיניה ברק נוצץ נשרו העלים , והתמלאו החיתולים עכשיו נחליף לה לפני שיהיו כאן ריחות מבהילים והיא מחייכת אליי בחיוך ענק שמתחלף לאחר שניה בבכי דק. היא רעבה, אני מיד חושבת מתיישבת בתנוחה נוחה לי ולה ועושה את מה שהטבע ייעד במיוחד בשבילה ואז הבכי מסתיים והאויר מתמלא בשתיקה של בת, ואם. ואז עוברת גברת , די צעירה (אני לא אכתוב , אבל היא גם הייתה קצת שעירה) מביטה עליי במבט מתפלא "היא כל כך רזה, ומהשד הזה היא תתמלא?" אני מביטה עליה במבט שובב ומוכנה מיד לצאת לקרב אך אז אני חושבת עוד רגע קצרצר על שלוות הנפש שלי - לפני שיהיה מאוחר. היא ממתינה לתשובה ומסתכלת עליי ילדתי הקטנה מביטה בעיניי ואז היא פותחת את פיה הקטן והמתוק לרגע קט, הפסיקה לינוק הסתכלה לגברת ישר בעיניים עשתה לה פרצוף עם גומות בלחיים "אמא זה הכי טעים בעולם" וחזרה אליי בתאווה גדולה פי שתיים הגברת חייכה לעצמה , והחלה ללכת נעלמה היא מבעד לעליי השלכת וילדתי הקטנה , נרדמה לי על הידיים כן , זו הקטנה, עם הגומות בלחיים. זיו.

../images/Emo41.gif בוקר טוב! ../images/Emo41.gif

למי שתוהה מה אנוכי עושה באינטרנט בשעה כה מוקדמת של הבוקר, אומר שלפני עשרים דקות חזרתי הביתה מליל הילולים ללא שינה, שהצטרף ללילה שלפניו בו הקצתי בחמש לפנות בוקר (מדובר בחושך רבותי, חושך) וליום של עבודה מפרכת בקייטרינג בים המלח. כלומר שכעת אני הולכת לישון עד שבוע הבא. לא! אמי היקרה לי כבר אמרה שהיא תעיר אותי בשתיים. ולמה? כי איזו דודה של אבא שלי שלא ראיתי מאז שהיייתי בת 7 צפויה לבוא לביקור, ורוצה לבלות קצת זמן "עם הילדים". וכעת, מרוב עצבים על הקייס שהולבש עלי, אני לא יודעת אם אצליח להרדם...

zimes

New member
זיו!!! איזה כיף להפגש פה!

טאז - אמוטיקון, בבקשה (ברכות, ד"א, על המינוי). אפי - זהירות: זיו הוא המשקולת שמטה את כף מאזני הרומנטיות לטובתם.

זיו25

New member
צימס , זהו זה,

אני לא שולח לך פרחים יותר כל שני וחמישי. רק בימי שלישי ושישי. :) שלך, זיו.

צימעס יקירתי

כבר תהיתי על קנקנו של זיו יקירנו, בחנתי את כליותיו בקפידה, ואכן חששי התגבר לאור סיפוריו הרומנטיים להחריד המסתובבים אי שם ברחבי הפורומים השונים בתפוז. אנוכי מודעת לסכנה, אך היות והבנתי שמדובר בגורם בעל חשיבות עליונה בפורומכן שלכן, הסכמתי לאסוף לקרבנו את הסוס הטרויאני הלז. כמובן שיש לקחת בחשבון שכמות הגברים הרומנטיים והרגישים בפורומנו היא מדאיגה ביותר, בעיקר לאור חציית הקווים הבוגדנית האחרונה מצידו של דורק´ה, אך משוכנעת אני שכוחם של החברים הציניים, חסרי המצפון והמוסר, יגבר על אותם קולות דביקים וחסרי פואנטה. אל דאגה, אנחנו עוד ננצח !!!

זיו25

New member
לתהות לגבי הקנקן...

אכן צימס יקירה, אפי עשתה לי חקירה צולבת וקשה. כליותיי עדיין נבוכות משהו נוכח החיפוש הפולשני שבוצע בהן. ניסיתי להסב את דעתה בסיפורים (אכן, רומנטיים להחריד) אך היא המשיכה בשלה. אני אמשיך להיות בשלי, ולהיות העזר כנגדו, מהצד שלכן ולא של הגברים , לשם שינוי. ואני עוד חושב על משפט המחץ, שאמר "קולות דביקים וחסרי פואנטה..." הרי אני סמוך ובטוח שחץ מלא רעל זה לא כוון אליי ישירות , אבל די פגע בול. האם זה הקץ לסיפור רומנטי? לשיר שנכתב בעת שגלים מתנפצים על הסלעים מול שקיעה? לאוניה בים ושחפים ברקע? לענני נוצה שחלפו בין רגע? לפרח שלבלב בינות לסלעים? לילד קטן שאמר "אמא" בפעם הראשונה, אך לפני כמה רגעים? אשמח למזוג עוד מקנקני. כמה סוכר בתה, בבקשה?

ל יב י

New member
חסרי מצפון ומוסר../images/Emo35.gif

אני פה, אני פה, אני פה אבל למה נראה לי שאני לבד?

ה../images/Emo42.gif זורחת, לא נמאס לה???

בוקר סביר לכולם. הנוירומטר נשאר בעינו מאז אתמול, שכן אור להבוקר קיבלתי טלפון ממחלקת התיקונים של חברת ישפאר בע"מ, המודיע לי שמכשיר הוידאו שלי נמצא עדיין על שולחן הניתוחים, מצבו יציב בשעה הזו, המליצו לי שלא להגיע לביקור שכן הוא יזדקק לכמה ימי התאוששות, וכן שאדרש לשבור את החסכון ששמרתי עבור חופשה עתידית במחנה האימונים של האינטרפול, ולהמירו בתשלום על הצלת חייו של המכשיר. מילא, במילא כל החברים הטובים באינטרפול עברו לשוק האזרחי, אני כבר לא מכירה שם אף אחד, כולם צעירים שלא ידעו את צ´רצ´יל. יום בעייתי לכולנו, הבה נאמץ מוחנו ונסבך אותו אף יותר.

זיו25

New member
../images/Emo32.gif מכובס לשבת

אפי. למה להוציא מאות שקלים על תיקון וידאו מסכן, כשאפשר להביא ב 200 דולר את המכשיר המשולב (והשווה בדיוק 200 דולר, ולא חצי דולר יותר) DVD משולב VIDEO ? אני סמוך ובטוח שמספר הכבלים שתאלצי לחבר הוא קטן יותר מזה שאת מחברת כיום. :) בהצלחה עם SONY, זה באמת כל השוני. גם אני נחלתי אכזבות רבות עם הציוד שלהם , ולכן אינני נמנה על חוג לקוחותיהם היום .
טוב, הכל טוב. בברכה, זיו.

עכשיו אתה מספר לי?!?

ולצערי גם לעולם איני עוברת בדיוטי פרי, שכן נסיעותיי למשימות לרוב כוללות הסתננות לתא המטען וכן שייט תענוגות בקירבה של נושאת מטוסים עיראקית מצויה. שנית, הם לא ישברו אותי. אשבור אני את מחלקת תיקוניהם ושירות לקוחותיהם עד שייצא עשן לבן ואזכה להיות לקוח מועדף, אהוב ומוכר.

n k

New member
בוקר טוב וברוך הבא! ../images/Emo98.gif

טאז המסכן לא יכול לתת לך אייקון. אז הנה מתנת חג קטנה ממני:
(רצוי לא להתייחס לשם שנתנו לו
) שמור עליו ואל תיתן לו לאכול יותר מדי ממתקים! ולטאז
הנה כל האייקונים ללמוד את כל השמות בע"פ בשביל שתוכל למלא את תפקידך על הצד הטוב ביותר! יום טוב.

Dor K

New member
בוקר טוב

אפי, תראי מי חזרה...
והפעם כמשחק זיכרון. מומלץ במיוחד לגיל הרך.

Dor K

New member
הנה ילד חמוד../images/Emo132.gif

תגנבי לו את המשקפיים, כיוון שאינך רואה טוב. תסקרי את ההודעה מלמעלה, עד למטה, ואז תגלי לו קישור חביב. תלחצי על הקישור החביב, ותביני את הודעתי. יום טוב וצום קל.

אבוי, הכיצד פספסתי?

האם זהו הזמן לגשת לד"ר שפרינצק האופטומטריסט ולומר לו שהקטרקט חזר? אגב, למה שלא תשלח לכאן את אותה הסבתא המרקדת המופלאה? שעות ישבתי וצפיתי בה שוב ושוב. סוג של הצצה לעתיד...

Dor K

New member
אה, אפי

היות ולא סמכתי על דברייך, עשיתי בדיקה מקיפה, וגיליתי שכבר שמתי אותה פה. אכן, מצבך קשה הרבה יותר מכפי שחשבתי.

taz512

New member
ברוך הבא

אני יהיה המארח שלך. משמאלך עם הסיגריה זאת אפי, מימין הבחור עם הלבבות זה דורק´ה, לא לדאוג זה טבעי. על השולחן אוכל רבות לילו וטלי על הבשר, לא לדאוג הבשר ינצח ויגיע לבטן שלי. את צריך לזכור להיכנס לניומנטר ולבדוק את מצב רוחה של אפי ומכאן גם של הפורום, במקרי חירום דיילות יראו לכם את פתחי החירום. את דמי החבר אתה מתבקש להעביר בהקדם האפשרי במזומן. ברוך הבא והנה אייקונך:
טאז, השד והברכות -)

זיו25

New member
שלום טאז,

בהחלט תהיתי מתי אשמע צהלות סוסים בהרי יהודה ורומחים בגלבוע. בכל מקרה, הגעתי לבסוף ואני יודע שהיה לך קשה ולא קל. לא תמיד יש תחבורה מטזמניה, ועל סוסים תמיד אפשר לגעור- אבל לא תמיד לדהור. בכל מקרה, הייתי רוצה לפנות לועדת הערר העליונה לגבי האייקון... מכיוון שחובב חיות אנוכי, ואינני רוצה לפגוע בערכו העליון של שובי (דובי) , הנני מעדיף אייקון של כלבלב, ולא של דב מאוהב. למי אני מגיש את הטפסים? בברכה, זיו.

למעלה