שיר לאמא

שיר לאמא

לא יצא לי לכתוב כמה ימים,המון עבודה.... סחבות חיי- עוטפים את נשמתי. בלויים על עורי הסדוק. משילה אותך מעלי, אך מהותך ממאנת לעזוב- את משכני החצוב באבני הדרך שקיבעת- בתוכי. ואת איתנה כסלע, שולטת בטבע הפראי, משנה אותו לכיוונך. מרחיקה אותו מכיווני. ואת היית והינך- כל מהותי.

לונה..

New member
../images/Emo13.gif

ריגשת אותי, שעשעת אותי ולגמרי הרשמת אותי. ברשותך, אני אשתוק הפעם ואצוף קצת בין הגלים שהשיר שלך עורר בי. תודה.

שעשעתי????חחחחח

שמחה שאני משעשעת במצבי זה מעולה .חחחחח תצופי לך רק אם אפשר לצוף גם...אז תודיעי

efratushb

New member
אהבתי מאוד...

מקסים בעיניי אחד הטובים שלך לדעתי ריגשת אותי כמו תמיד...

שמש יקרה

עד ההזכרה נראה לישאני אחליף כמה פעמים את השירים כל אחד נוגע יותר מהשני אוהבת את הגכתיבה שלך אהבתי את את היית והינך כל מהותי מילים חזקות

געגוע עם חיוך

דמותך המעושנת נוגעת בי קלות מרגישה את מה שלא ניתן לחוש את שואפת אויר לתוך אויר ומשחררת אותו חזרה אלי ראותי מתמלאות חמלה האם אוכל לפזר את העשן ? וכוחי דל למול האור המסנוור חמימותו חזקה מליבי השבור ואת לאט מתפזרת באורו של אלוהים וכל שנותר לי זה אויר נשימתך הפצועה נרפאת בתוכי ואת--- מרגישה נינוחה בתוך רגשותי מרפה אותן במגע עדין מפזרת את העשן שבפנים וכל שנותר לי זה אויר אני חייבת לכתוב שההשראה שהיא מעניקה לי היא מדהימה אבל ככה זה אימהות יש רגעים שהמישפט "אין כמו אמא בעולם" פשוט משתלב בצורה כל כך נוגעת ואמיתית...

למעלה