שיר ישראלי

היורש

New member
שיר ישראלי

ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת מי שתל ומי בנה? הפועל מעזה אני בניתי בית על האדמה של מחמוד כי יש לנו ארץ ויש לנו צה"ל במדינת ה י ה ו ד י ם !

שיר לישראלי טיפש

ארץ ישראל שלי מלאה בהרס מי פעל ומי גרם? רק רבין ופרס... אני חתמתי על אוסלו והמטתי אסון על המדינה כי יש לנו שמאל ויש לנו טפשות בארץ ישראל

שיר לימני מטומטם ../images/Emo46.gif

ארץ ישראל שלי מלאה בחומיינים? מי שאל במי מדובר? זה שרונים ובגינים! אני השארתי מתנחלים - על מנת שיהרגו חיילים כי יש לנו חומיינים ויש לנו טפילים - כאן בארץ ישראל (כמעט וכתבתי איראן)

חמשיר לשמאלן שמשתף פעולה

מעשה בבחור ושמו אבירם את אחיו כינה "נאצים" בקול רם יום אחד נאנס ע"י מחבלי חמאס אור פניו מהנאה אז קרן

חמשיר לימני שמחריב ת´מדינה

מעשה במנהל פורום, קצת שעיר שאהב הוא את יגאל עמיר, שלא מחק הודעות הסתה, ובסוף יקבל מהשב"כ בעיטה. אותו מנהל, הוא עוכר ישראל, ימצוץ עוד בכלא, ויקבל גם כאלה

להלן דברים שכתבתי בנושא יגאל עמיר

הדברים הללו הם ציטוט מהודעה שלי בפורום, שמצאתי ע"י חיפוש מתקדם. אתה מוזמן להריץ חיפוש "עמיר", ולראות איזה עוול עשית כשטענת שאני אוהב את יגאל עמיר: "-רצח רבין הוא אסון נורא לעם ישראל, אחד הגדולים שידע מאז היווצרותו. זה גם היה אחד הימים הקשים ביותר בחיי מבחינה אישית. -אין לחון את יגאל עמיר לעולם ואין להביאו לקבר ישראל". הדברים האלה נכתבו על ידי, ולא פעם אחת אלא מספר פעמים. למרות השקר הנפשע שבדבריך, לא אחסום אותך ולא אמחק את הודעתך. אתה הביזיון הגדול ביותר עבור עצמך. כל השמצה שלך עלפי מוסיפה לי כבוד בעיני יושבי המקום הזה. דרך אגב, טוב לראות שנכנעת לתכתיב שלי ולא הוספת להשתמש במילה "נאצי". מסתבר שאתה לא פחות ברברן מערפאת וחבר מרעיו. חזק בדיבורים.

תפנים פעם אחת!!!

החודש, בחודש הזה ממש, מתו בפיגועים יותר אזרחים מאשר בכל כהונת ברק!!! רק מילה אחת שמאל=שלום, ימין=פיגועים. להפיל את השרון - להגיע לשלום

um2

New member
האשמים בפיגועים

1)הערבים - עראפת וראשי אירגוני הטרור 2)פושעי אוסלו שלמרות כל התרעות אנשי הימין הם נתנו להם רובים והחזירו את המחבל עראפת לחיים

HFT

New member
והקימו למעשה את הרשות הפלשתינאית...

במתכונתה הנוכחית, והפכו את ערפאת ממחבל מבוקש לאהוד העולם ולזוכה פרס נובל (זה כידוע לא חוכמה גדולה לאחרונה), ונתנו לכל העולם סיבות לשנוא אותנו (בתווך העתידי), והפכו כמה פושטקים למערכת מסועפת של טרור, הם עשו עוד הרבה דברים שבגללם אנחנו באינתיפאדה היום.... חופית

האשמים בפיגועים:

הפלשתינאים, האיראנים, העיראקים ותומכיהם וממניהם המוסלמים מכל מדינות העולם. הם ורק הם!!!!!!! לא פרס ולא ביבי ולא שרון ולא רבין ולא שריד ולא בגין ולא ביילין ולא שמיר ולא אף יהודי (אולי חוץ מיגאל עמיר - אבל הוא קוף שאיבד את יהדותו ולכן אפשר בהחלט לוותר על המילה יהודי בהגדרתו). ובקיצור - אתם ממשיכים להסית ולהאשים את השמאל במצב למרות שזה לא באשמתם. אפשר לחשוב שבשביל לייצר מטען צריך היה את הסכמי אוסלו , בשביל להבריח נשק צריך את הרשות ואפשר לחשוב שהיה כאן שקט אי פעם בתקופת השמאל או הימין

לפי ההגיון שלך,

ולפי הדמגוגיה הזולה שאתה מפגין, אם בתקופת הימין או השמאל לא היה פה שקט, משמע שהימין והשמאל אשמים בכך. גם חולה סרטן הדם אשם במחלתו, הלא כן?

לפחות תשתדל להראות כאילו אתה מבין../images/Emo3.gif

מה שאני אומר זה שלא הימין ולא השמאל אשמים - אלא הפלשתינאים ותומכיהם בעולם. אני לא מפגין דמגוגיה אלא היגיון בריא - something you lack seriously

ש לכ ת

New member
מישהו רוצה שלום איתם בכלל../images/Emo35.gif

להזכירך שכל חבריך "ההומניסטים" תוצרת השמאל הביאו עלינו את הכלון הזה
אפשר לכתוב מערכה שלמה על "הנאורים" מהשמאל , ובה יככבו 4 דמויות :
רבין בדמות הגנרל הרשע
פרס בדמות המוציא להורג
ברק בדמות הרוצח בשגגה
עראפת בדמות הצוחק לכולם בפנים תסריטאים : יוסי ביילין ויוסי שריד
חוכמה גדולה לבוא בטענות עכשיו כשהשמאל אינו בשלטון , אל תשכח שריקבון לא מתרחש בין לילה

נכון, צודקת

ממשלת רבין היא זו שהסירה את החוק שאין לדבר עם ערפאת, וזה גרם לעולם לראות בו (עדיין..) פרטנר לשלום, ואישיוית מהימנה שמנסה לרסן את הטרור ולא מצליח! ערפאת הוא טרוריסט וממשלת רבין היא האחראית לכל הבעיות עכשיו, אם לא היינו מדברים איתם מלכתכילה זה לא היה קורה, וגם העולם לפחות היה יודע שערפאת הוא טרוריסט, אבל לא... קשה מדי לשמאלנים לעבור 4 שנים בלי לעשות טעויות שיביאו להרג מאות אזקחים ישראלים חפים מפשע! אוסלו הניב רק הרוגים ישראלים וצבירת כוח פלשתיני, וצריך להתעלם מההסכם הזה, שנוסד ע"י רבין, וכולנו זוכרים לצד מי עמד רבין וקיבל פרס נובל לשלום, ליד הרוצח בכבודו ובעצמו (שני רוצחים למעשה), זה מראה על "גדולתו" של רבין, ועל מי הפרטנרים שלו לשלום! אדם

חשפתם סוף סוף את פרצופכם האמיתי

צריך רק קצת פיגועים ודם כדי שתגיחו ממאורותייכם ותחזרו להסתה והפעם גם נגד מי שכבר נרצח ע"י חבר שלכם מהמחנה שלכם - הנאצי המנוול יגאל עמיר ימח שמו וזיכרו. טוב לדעת שמדובר פה בחבורה של כהניסטים ולא בתומכי ליכוד אמיתיים - לרגע נבהלתי.

למעלה