' שיר טיול '

ח ל ו ן

New member
מדהים בעיניי,

באמת מדהים. לפני שפתחתי חשבתי שלא אוהב, כמו שאני בד"כ לא אוהב גרסאות כיסוי לשירים של אביתר, אבל זה באמת יפה. העיבוד הפשוט מקסים בעיניי. כל הכבוד
אגב, איך זה שמאשרים לך כ"כ הרבה יצירות כ"כ מהר? אני מחכה עם סיפור קצר שכתבתי כבר חודשיים בערך

תודה רבה :)

אה, יש לי טריק שלרוב עובד.. תעלה את היצירות בשעות הלילה.. ז"א, 11, 12, 1.. כי נראה לי שהם מאשרים את היצירות על הבוקר או ממש בלילה, ואז היצירות שלך מחכות ראשונות.. בקיצור, אני תמיד מעלה בלילה את הדברים שאני רוצה שיעלו מהר וזה איכשהו תמיד עובד, ואת זה העליתי אתמול וזה עלה היום. ותודה על התגובה

ח ל ו ן

New member
../images/Emo12.gif

אז אולי אוריד את היצירה ואעלה אותה מחדש בלילה?

וואי ../images/Emo12.gif

טוב אולי אני המטורפת היחידה אבל בכמה וכמה מקומות הנגינה הזכירה לי בכלל את "יש לך אותי" של תיסלם
[סביר להניח שאני המטורפת היחידה
]

האמת שהנגינה הסתדרה לי נפלא

וממש אהבתי את העיבוד אבל היו לך כמה זיופים [סביר להניח מכוונים..] כלומר, שהם חלק מהעיבוד שלך ולי הם נשמעו כזיופים.. כל מני מקומות כאלו שבמקור אביתר יורד ואתה עלית כשבחלקם זה לא הסתדר לי ממש
אבל סה"כ [כרגיל] זה מקסים

למה אמממ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

דווקא ממש ממש אהבתי, זה שיש כמה קטעים קטנים שהפריעו לי אישית באוזן לא הופך את זה לפחות טוב מבחינתי.. יכול להיות שבשמיעה שלישית אני אתאהב דווקא בקטעים האלו, הם סתם זקוקים ליותר זמן הסתגלות

אה.. ו..

אני חושב שהם קיימים בעיקר בגלל שלקחתי את 'שיר טיול - פסטיבל הפסנתר' כגרסת מקור.. לא שמעתי כ"כ את המקור.. השתמשתי בגרסה של פסטיבל הפסנתר כדי להבין את הבסיס של השיר, ושם הוא שר איך שבא לו המסטול הזה.

../images/Emo6.gif זה אכן יכול להוות הסבר הגיוני..

תנסה את העיבוד הזה עם המקור מהאלבום עצמו.. אני חושבת שאז זה ייצא מדהים
נ.ב: אתה ח-י-י-ב לצרוב את כל היצירות שלך והגרסאות כיסוי שלך לאביתר ל יסק ולתת אותו לאביתר..חלק מהעבודות שם לחלוטין יכולות לסדר לך עבודה בחיים
זה גם סתם ירים לו קצת את האגו שמישהו לוקח אותו ככה כמודל לחיקוי עד לכדי מצב שהוא מגיע לזה שיש לו את אותו קול בדיוק
[בחלק מהמקרים..] בכל אופן, המלצה שלי- בחר את היצירות הכי טובות שלך ונצל את ההזדמנות לתת לו לפני שסיבוב ההופעות הנוכחי ייסתיים
[רצוי חומר מקורי שלך כי אממ.. אני לא בטוחה שהוא או כל אומן אחר מעריך גירסאות כיסוי לשיריו
]

אמממ

לא נראה לי שיצא לי להיות באיזה הופעה בקרוב... עניין כספי בעיקר, ואני גם לא מאלה שרצים אחרים האמן אחרי ההופעה ואומרים לו מילים חח את מוזמנת לצרוב הכל מהבמה ולעשות מה שבא לך חח

../images/Emo6.gif

לא תודה..
לי לא בא שום דבר.. אבל זה סתם רעיון שעלה לי שנה שעברה אני חושבת אחרקי ששמעתי את אחת היצירות שלך.. וכבר אז אמרתי לך את זה ואז התלהבת
אז רק רציתי להזכיר שלא תפספס.. אבל אם לא מתאים לך עדיף ככה
הוא גם טיפוס שמובך מהר וכאלה.. ואני בטח לא הטיפוס שיעשה את זה..

ח ל ו ן

New member
אגב,

היה משהו אחד שהפריע לי. כשאתה שר "יש הרבה כאלה בעיר", אתה משנה את המנגינה של המילה האחרונה (זה חוזר בכל משפט במנגינה הזאת), ובעיניי זה לא יפה, זה נשמע קצת לא מתאים. אבל חוץ מזה הכל נהדר

B l a c k tears

New member
אני לא אוהבת כיסויים כ"כ..

אבל זה היה כיסוי די מוצלח התאכזבתי קצת שלא ניסית לקחת את השיר למקום אחר,אלא רק "לחקות" את אביתר.. חשבתי שתתן לזה יותר משהו משלך. אהבתי את הלחן. :)

אמממ

ת'אמת, אם לא מחשיבים את הגרסה (הפיראטית) שאנחנו מכירים של פסטיבל הפסנתר... אז חוץ מהופעות, אביתר לא ביצע את השיר הזה בגרסה אקוסטית.. אז... לא יודע, ניסיתי לתת לזה את הצד האקוסטי.

למעלה