שיר חתונה

mika2669

New member
שיר חתונה ../images/Emo39.gif

שאלה היפוטטית (או שלא..): נאמר שהחבר/ה הכי טובים שלך, עושה לכם הפתעה ומזמינים את אוהד לשיר שיר אחד בחתונה שלכם. איזה שיר הייתם רוצים שהוא ישיר? בגדול, אם אנשים לא היו מקשיבים למילים (שאגב, רובם כאלו), הכי מתבקש הוא 'תגידי לו' כי הוא הכי פופולרי ויש סיכוי שכולם יכירו, אבל מצד שני, תגידי לו???! זה שיר פרידה! והאמת, רוב השירים שלו הם עצובים.. אז איזה שיר בכל זאת הייתם בוחרים? והאם הייתם מתחשבים רק בעצמכם או גם באורחים שלכם? שיהיה שיר מוכר... או שיר שאולי רק אתם תכירו שם? אני אישית הייתי בוחרת את "לכבודך". שיר קסום, שמשומה לא זוכה לאור, לא בהופעות ובטח לא ברדיו וחבל.. אז מה השיר שלכם? (רק שיר אחד
)

שלגיה 14

New member
אז ככה...

אני לא חושבת שהיייתי בוחרת בתגידי לו, פשוט כי זה שיר לא מתאים לחתונה!! זה כמו שאנשים מציעים נישואים עם "חשבתי שיהיה רומנטי"... זה לא מתאים, תקשיבו למילים, אנשים!! בואו נגיד ככה, אם לי היו מציעים נישואים עם רומנטי, רוב הסיכויים שהתשובה שלי היתה לא... (או שהייתי שולחת את הבחור לחשוב על שיר אחר...
) בכל מקרה, אני חושבת הייתי בוחרת ב"רגע הבא". זה שיר מדהים, מרגש,ומאוד מתאים לחתונה.

mika2669

New member
כן זה הזוי שאנשים לא מקשיבים למילים!

אני מכירה מישהו שהציע נישואין עם 'חשבתי שיהיה רומנטי' - הזוי! אנשים שומעים את המילה 'רומנטי' וזהו. זה לא קשור לאוהד, באופן כללי אנשים לא מקשיבים למילים (ואגב, גם כשהם מדקלמים את כל המילים של השירים, הם לא עוצרים להקשיב ולהבין את המשמעות, העיקר שהמוסיקה מתנגנת להם טוב
). פתאום חשבתי, תארי לך שמישהו יבקש את השיר "סתם עוד יום" לחתונה? מצחיק
יש לי סטארט אפ - אולי אוהד ישנה את המילים לשירים מוכרים שלו, ויעשה אותם שירים שמחים, במיוחד בשביל אירועים כאלו? מה דעתך?
אגב, 'הרגע הבא' שיר מעולה ומתאים בול. שבוע טוב

שיר m

Well-known member
שאלה קשה

"לכבודך" באמת מתאים, גם "הרגע הבא" ששלגיה בחרה. בגדול אני לא חושבת שהשירים של אוהד מתאימים לחתונה... אני גם לא מבינה אנשים שבוחרים שירים בלי להתייחס למילים

ranch22

New member
אני חשבתי...

גם על "לכבודך" ועל "הרגע הבא". תארו לכם את "קרוסלה" בחתונה, או בכלל, את "שלכת" או "אי אפשר" :)

שלגיה 14

New member
../images/Emo13.gif

כן, זה יכול להיות משעשע.... אחרי החופה החתן יקדיש לכלה את המילים..:"שלום, זה אני.. אני הולך מכאן רחוק.. וזה לא שאני אלרגי אלייך..."..
על זה נאמר... "חבל"...

מאיה54321

New member
חחחח ממש הזוי להציע נישואין עם השירים האלה

זאת באמת בעיה. אנשים לרוב לא מקשיבים למילים, או לא לכל המילים. לפי דעתי השיר "לכבודך" הכי מתאים.

למעלה